Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Lise Dons

Lise Dons

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2023

Sundvænget 48
2900 Hellerup

61611443

RAB Registreret

Om mig

Hej! Jeg hedder Lise

Jeg tilbyder Body SDS behandling i Hellerup, Gentofte, Charlottenlund, Ordrup, Lyngby, København, Virum, Holte, Klampenborg, Skodsborg
Jeg tilbyder Body SDS grundtræning i Hellerup, Gentofte, Charlottenlund, Ordrup, Lyngby, København, Virum, Holte, Klampenborg, Skodsborg
Jeg har stor erfaring med Fysiske skavanker, stress, unge med angst, ADHD, OCD, skizofreni, tankemylder samt klienter i kræftbehandling og ALS. Jeg har ligeledes erfaring med lænde-, ryg- og nakkespændinger samt hovedpine, skulder- og hofteproblematikker.

Intro

Mit første møde med Body SDS var i forbindelse med en fysisk skade, som følge af meget og alt for intensiv sport. Det egentlige gennembrud for mig var imidlertid, da jeg fik cancer og skulle gennemgå et behandlingsforløb med omfattende operationer, kemoterapi, eksperimentel behandling mv. Jeg tog fra starten Body SDS i hånden, og ugentlige behandlinger førte mig igennem forløbet med både humøret og min fysiske styrke i behold. Med Body SDS blev jeg mødt, hvor jeg var, og fik hjælp og værktøjer til at mestre de mange faser og symptomer, der er forbundet med intensiv cancer behandling. Men frem for alt fik jeg et meget klarere blik for min krops fysiologi og betydningen af, at kroppen og sindet er velsmurte.
Jeg bor i Hellerup med min mand. Sammen har vi 5 skønne børn og familielivet er omdrejningspunkt for min livsstil og prioriteringer.

Baggrund

Oprindeligt er jeg uddannet Cand. Merc. og jeg har igennem en årrække arbejdet som økonom herhjemme og i udlandet. I dette arbejde har jeg oplevet, hvordan et krævende job, med travlhed og høje ambitioner i forening med et vigtigt familieliv, kan sætte spor i krop og sind og gå ud over vores sundhed og velvære.
Med min personlige erfaring med Body SDS voksede nysgerrigheden på kroppen. Med appetit på at dykke dybere i dette, begyndte jeg i 2020 på Body SDS uddannelsen. Det blev 3 lærerige år, der har givet mig en helt særlig indsigt i, hvor effektfuldt og udviklende det er, når kroppens fysiske blokeringer frigøres, og de psykiske aspekter frisættes i behandlingen. Det giver jeg i dag videre til mine klienter.

Filosofi

Jeg lægger stor vægt på at møde mine klienter, hvor de er – med indføling, nærvær og tilstedeværelse. Mine behandlinger tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og en identifikation af de blokeringer, der måtte have sat sig i kroppen.
Jeg glæder mig til at møde dig.
Jeg lægger vægt på at dygtiggøre mig. Derfor deltager jeg også løbende på nye kurser og uddannelser. Senest har jeg uddannet mig til åndedrætstræner hos Elisabeth Lüders og Camilla Cocco Frydenlund/Reezet. I øjeblikket tager jeg akupunktur uddannelsen hos PONS Academy.

Jeg tilbyder også træning

Træning:Sted:Dag:Tid:
GrundtræningFOF huset i Ordrupmandag18:30-20:00
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2024Skulderproblemer: Tendinitis v. Lars Simonsen & Zarbina Andersen6
2024Supervision v. Andrrew E. E. Mogensen1.5
2024Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen6
2024Body SDS Bindevævsuddannelse v. Zarbina Andersen, Lotte Justesen & Marc Garby12
2023Behandlings supervision v. Lotte Justesen3
2023Sygdomslære: Skoliose v. Zarbina Andersen & Thomas Klarskov12

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.