skip to Main Content

Body SDS – er det en massøruddannelse?

Vi bliver ofte spurgt om forskellen mellem Body SDS’ treårige uddannelse og en ’almindelig’ massøruddannelse. Det kan selvfølgelig være svært at svare på, da vi ikke kender andre massøruddannelser til bunds. Men her kommer vores bud på, hvad nogle af forskellene er.

Fx har Body SDS grunduddannelse:

  • meget høj fokus på kvalitet og har eksempelvis langt flere timers undervisning sammenlignet med mange massør uddannelser samt fokus på personlig udvikling og indføling.Indføling er en evne, vi som mennesker har for at være nærværende, indleve os i en anden krop og lytte til de signaler, den udsender. Det kræver fordybelse og tid at opnå en god indføling, og derfor er det essentielt, at uddannelsen tager 3 år. Din indfølingsevne er hele fundamentet for en god behandling, og det vil du som studerende hos Body SDS udvikle på fornemmeste facon.Body SDS grunduddannelsen også en proces med stor personlig udvikling, hvor du udvikler din forståelse og tolerance for andre mennesker. Du får værktøjer til at kunne bearbejde din fortid, blive bevidst om din udvikling og kunne opnå en større bevidstgørelse af din fysik og psyke. Det ser Body SDS som nødvendigt for, at du kan forholde dig neutralt til dine klienter. Al personlig udvikling tager tid – og også derfor tager uddannelsen 3 år.
  • indeholder 50 % træning da det er den parameter, der giver mest bevidsthed i din krop. Træningen genskaber din bevægelighed og kontakt til din krop, som er essentiel for at give behandling. Du får simpelthen nemmere ved at mærke andre, når du er i stand til at mærke dig selv.Du udvikler også din behandling hurtigere og får nemmere ved at mærke, hvad der er optimal bevægelighed, når du selv træner og lærer Body SDS’ 200 træningsøvelser og dybdegående stræk.Desuden er det vigtigt selv at være fit, da det kan være hård fysisk at behandle.
  • Du lærer 420 behandlingsteknikker og det tager simpelthen tid at lære så mange teknikker. Du vil formentlig opdage, at det er flere teknikker end hvad almindelige massøruddannelser tilbyder.Body SDS er desuden en meget pulserende massageform, hvilket vil sige, at du udfører pulserende bevægelser, mens du behandler. Det skaber bedre gennemstrømning og udrensning af kroppen.
  • fokus på hele kroppen, og ikke kun dér hvor klienten evt. har ondt. I vores optik kan årsagen til det eventuelle problem nemlig ofte ligge et andet sted i kroppen, end lige dér, hvor det gør ondt eller på anden vis kommer til udtryk.
  • fokus på sammenhængen mellem det mentale og fysiske. Hermed ikke sagt, at et fysisk problem behøver have en psykisk årsag. Men vi ser på mennesket som én helhed, og behandler dig ud fra den overbevisning. Denne kobling mener vi ikke, at mange massøruddannelser har.
  • vægt på kostens betydning for en sund krop og sjæl. Det skyldes, at alt vi spiser har betydning for, hvordan vi ophober eller udskiller affaldsstoffer, hvor meget energi vi har, og hvordan vi trives generelt. Du vil også gennemgå et udrensningsforløb for at udrense affaldsstoffer og gøre dig opmærksom på den daglige kosts indvirkning på kroppen.

Body SDS er mere end en massage og en massageuddannelse!

Læs mere om Body SDS’ tre-årige uddannelse her.

Læs hvad tidligere og nuværende kursister siger om uddannelsen.

Back To Top
×Close search
Søg