skip to Main Content

Hvilken terapeut skal jeg vælge?

Vores terapeuter bruger alle samme teknikker, fordi de alle har været igennem vores 3-årige grunduddannelse. Alle er derfor utrolig dygtige kropsterapeuter. Selvom vores terapeuter bruger samme teknikker, kan deres behandlinger dog stadig opleves forskelligt.

Hos Body SDS Parken kan du vælge mellem 3 niveauer:

Body SDS Kropsterapeut
”Håndplukkede” dygtige kropsterapeuter med potentiale til mere.

Body SDS Supervisor
Kropsterapeuter egnet til at supervisere og undervise andre.

Body SDS Seniorvisor
Kropsterapeuter med mest erfaring og ”all around” behandlingskompetencer.

Uddybende Forklaring

Den første lange tid som ansat behandlingsterapeut hos Body SDS, vil man indgå i vores behandlingsteam som kropsterapeut. Gennem kompetenceudvikling, daglig behandlingserfaring, personlig udvikling samt diverse kurser vil man over tid have muligheden for at avancere til supervisor.

”Rejsen” fra almindelig kropsterapeut til supervisor kan variere meget fra den enkelte terapeut. Terapeutens alder tages tillige i betragtning. Som supervisor vil man være egnet til at kunne supervisere og undervise andre. Man vil have udviklet sine behandlingskompetencer over en længere periode. Tillige spiller ens personlige udvikling en stor rolle som supervisor. Som udgangspunkt vil de fleste supervisorer have erfaring fra andre områder af forretningen som f.eks. udrensningskurser, udarbejdelse af kursusmateriale, undervisning af elever på grunduddannelsen, forfatning af bøger eller andet.

De fleste supervisorer forbliver supervisorer. Titlen ”seniorvisor” er tilegnet de få – nemlig terapeuter som har årelang erfaring, fordybelse, udvikling og engagement i Body SDS. En seniorvisor vil tillige have oparbejdet en større portefølje af faste kunder. Til fælles for alle vores terapeuter er, at de har gennemgået og bestået vores 3-årige uddannelse og efterfølgende er blevet udvalgt til at arbejde i vores hovedcenter med baggrund i deres stærke behandlingskompetencer.

Den personlige udviklingstid kan være forskellig fra terapeut til terapeut. Nogle vil udvikle tekniske evner inden for greb og tilgang til kroppen hurtigt, andre vil have mere fokus på udvikling af sine kommunikative evner med klienten, andre udvikler noget helt andet. De har alle de samme grundlæggende teknikker og færdigheder samtidig med, at de alle har gennemgået en større personlig udvikling igennem uddannelsen, for netop at kunne agere som kropsterapeut, med alt hvad det nu kan indebære.

Det vil være meget forskelligt, hvordan den enkelte klient opfatter vores terapeuter og Body SDS kropsterapi. Hvad du syntes er godt om, behøver din ”nabo” ikke at syntes om, og for nogen vil en almindelig kropsterapeut være bedre end en seniorvisor og omvendt. Derfor kan det også være en fordel at skifte terapeut fra tid til anden.

Alle terapeuterne vil kunne give en kropsterapi der gør en forskel. Book en tid her.

Back To Top
×Close search
Søg