Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Dorte Helene Dam

Marketing- & kommunikationschef

Om mig

Jeg hedder Dorte Helene og arbejder med branding og kommunikation hos Body SDS.

Baggrund

Det meste af min karriere har jeg beskæftiget mig med marketing og kommunikation både som leder og projektleder på flere reklamebureauer og som marketingansvarlig hos bl.a. TV2 og Social Foodies. Ud over min erfaring og relevante uddannelser inden for marketing og ledelse, er jeg uddannet gestaltpsykoterapeut og coach, yoga- og meditations instruktør samt certificeret vejleder inden for antiinflammatorisk kost. På sidelinjen med mine ansættelser som marketingleder driver jeg projektet Karmapiloterne, hvor jeg underviser og faciliterer forløb i personligt lederskab, sundhed, yoga og meditation for både virksomheder og private.

Interesse

Træning, kost, psykologi og det spirituelle har fulgt mig, så længe tilbage jeg kan huske, lige som at udvikle mig som menneske gennem nærværstræning og øget bevidsthed er en naturlig integreret del af mit liv. Jeg forsøger at holde mig i form både mentalt, fysisk og psykisk bl.a. gennem daglig meditationspraksis, Qi Gong og havbadning. Jeg dyrker aktivt mine nære relationer, ligeledes nyder jeg mit eget selskab. Jeg holder altid et vågent øje på min egen personlige udvikling. Lytter ofte til inspirerende Podcasts, læser bøger og deltager ved foredrag og workshops om nyeste viden inden for moderne lederskab, personlig udvikling, sundhed og forskellige livsstilsformer.

Som person

Jeg elsker dybe og ærlige samtaler, hvor begge parter bliver beriget og føler sig set og favnet. Jeg sætter en ære i at skabe et miljø omkring mig med god energi, plads til individuel udvikling og kreativ udfoldelse. Jeg er kendt som et positivt og engageret menneske, og jeg bestræber mig på at møde min omverden fordomsfrit og med nysgerrighed på forskelligheder. Jeg er optaget af holistisk, moderne, sund livsstil og prioriterer relationer og aktiviteter, hvor der er næring til både hjerne og hjerte. Det får jeg i stor stil også mulighed for som mor til min søn Holger på 13 år. Han bor på skift hos mig og sin far, og selvom vi er skilt, har vi et stærkt forældreskab.

Det glæder mig, at jeg hver dag kan gå på arbejde i et spændende og inspirerende miljø og samtidig arbejde for at sprede budskabet og være med til at udvikle Body SDS som virksomhed og brand.

Du kan kontakte mig på mail: [email protected]

Jeg glæder mig til at møde dig.