Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Allan Gjerløv

Allan Gjerløv

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2023

Nørre Farimagsgade 11, 3. sal
1364 København K

29915196

RAB Registreret

Om mig

HEJ! JEG HEDDER ALLAN GJERLØV

Jeg er del af et hyggeligt behandlerfællesskab centralt beliggende i København K. tæt på Nørreport station. Her tilbyder jeg Body SDS behandlinger som jeg arbejder med på fuld tid. Indtil videre har jeg udført over 1.400 behandlinger.
(Nærområder: Frederiksberg, Hellerup, Emdrup, Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Amager og Kastrup)

Som behandler har jeg stor erfaring med håndtering af stress, angst, trykken for brystet, manglende kropskontakt, manglende energi og overskud, smerter i nakke, ryg og hofte, migræne og spændingshovedpine.
Jeg behandler også sygemeldte og hjælper dem tilbage på arbejdet så hurtigt som muligt.

INTRO

“Det handler om at få genskabt kontakten mellem din krop og dine følelser… ”

Gennem en Body SDS behandling hos mig forbedres din fysiske, psykiske og mentale sundhed gennem en helhedsorienteret tilgang.

Min behandling er særdeles effektiv mod stress og angst, da den hjælper med at løsne undertrykte spændinger og følelser samtidig med, at den genetablerer en dybere forbindelse til din krop.

Med en Body SDS behandling hos mig skræddersyer jeg løsninger, der matcher dine individuelle ønsker og behov.

Jeg ser frem til at møde dig.

Mvh. Allan

BAGGRUND

Jeg har valgt at blive Body SDS-behandler, fordi det giver dyb mening for mig at støtte andre terapeutisk gennem kropsterapi og hjælpe dem med deres psykiske og fysiske udfordringer.

Min vej ind i Body SDS var uventet. Efter at have mistet begge mine forældre i en tidlig alder og fuldført en kandidatgrad i økonomi, indså jeg efter nogle år på arbejdsmarkedet, at noget ikke føltes helt rigtigt. Det stod klart for mig, at min sande passion lå i at hjælpe og støtte andre mennesker med deres psykiske og fysiske udfordringer i livet.

I jagten på forandring deltog jeg en aften i en introduktion til Body SDS uddannelsen. Kort efter startede jeg uddannelsen, og siden da har jeg dedikeret mig fuldtids til at behandle klienter. Hele vejen igennem har min passion for faget været tydelig, og jeg har kontinuerligt taget overbygningskurser for at udvikle mine færdigheder.

Det, der gør arbejdet meningsfuldt for mig, er den personlige forbindelse og glæden ved at kunne hjælpe andre igennem Body SDS, især fordi jeg selv har erfaret en stor hjælp til min egen udvikling ved denne terapiform. Jeg ser ofte hos mine klienter hvordan behandlingerne kan være en transformationel rejse, og det er en ære for mig at være en del af mine klienters helbredelsesprocess.

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.