Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Mette Leth Brix

Mette Leth Brix

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2024

Adelgade 102A, Baghuset
8660 Skanderborg

22818822

RAB Registreret

Om mig

Hej! Jeg hedder Mette

Jeg tilbyder Body SDS behandling i hjertet af Skanderborg, med udsigt til søen og den smukke natur lige udenfor klinikken.
Jeg har stor erfaring med at afhjælpe nakke-, skuldre – og lændeproblemer, hovedpine, migræne og stress samt at lette og afspænde et presset nervesystem.

INTRO

Jeg brænder for at give det videre, som har gjort en kæmpe forskel for mig og mit liv.
Jeg stiftede selv bekendtskab med Body SDS, første gang tilbage i 2011. Jeg døjede med nakke- og skuldre smerter og bestilte tid til, hvad jeg troede var massage. Der gik dog ikke længe før jeg mærkede, at Body SDS er mere end ”bare” massage.
Jeg gik derfra lettet i krop og sind, men også følelsesmæssigt rørt, hvilket jeg dengang ikke havde let ved at blive, stå ved eller tillade at komme til udtryk. Efter at have sundet mig lidt ovenpå mit først møde med Body SDS, var jeg solgt. Det kunne noget jeg ikke havde prøvet før!
Som uddannet Body SDS behandler er jeg stadig lige begejstret for behandlingsformen og de forandringer den er med til at skabe for min klienter.

BAGGRUND

Jeg er født 1981 bor i Skanderborg med min mand, søn og hund. Jeg elsker at bo tæt på naturen, som jeg bruger både til motion og til at lade op og komme tilbage til mig selv.
I mange år levede jeg med speederen i bund. Jeg var lidt en mester til at presse mig selv både sportsligt, fagligt og mentalt. Efter i mange år ikke at have hørt eller forstået kroppens mange signaler, i form af alvorlige sygdomme og diverse skavanker, endte jeg med, i 2007 at blive sygemeldt med stress. I starten ville jeg ikke erkende eller stå ved, at jeg havde stress. Følte mig flov og så det som et nederlag. Men da jeg endelig accepterede min situation, og erkendte at jeg selv blev nødt til at være en aktiv deltager, hvis jeg skulle få det bedre, begyndte jeg at indse, at jeg ikke kunne fortsætte i samme tempo, hverken arbejdsmæssigt eller privat. Jeg begyndte at interessere mig for mindfulness og skiftede nogle af de mange spinningtimer ud med yoga. Min interesse for sammenhængen mellem krop og sind blev grundlagt, og da jeg nogle år senere fik min første Body SDS behandling var jeg ikke længere i tvivl om, at kroppens fysik og psyke udgør en helhed og påvirker hinanden begge veje.

FILOSOFI

Jeg har selv gået vejen. Fået mange behandlinger og prøvet forskellige kropsterapeuter. Derigennem har jeg også erfaret, betydningen af det rum, som dannes mellem klient og behandler. Jeg bestræber mig derfor altid på at skabe et rum, hvor du kan føle dig tryg og har tillid til mig, så krop og sind har de bedst forhold for at kunne give slip. Body SDS er ikke et ”quick fix”, men sammen kan vi gøre en forskel for dig, din krop og dit sind. Glæder mig til at møde dig.

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2024Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll4

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.