Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Morten Sonne

Morten Sonne

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2021

Annasvej 1
2690 Karlslunde

25378860

RAB Registreret

Om mig

 • Hej jeg Morten og jeg tilbyder behandling i Karlsunde/Solrød området.

  BAGGRUND:

  ​Første gang jeg hørte om Body SDS, var som professionel cykelrytter. Her gik der rygter om, at en mirakelmager kunne alt inden for behandlingen af kroppen. Mange af mine prof-kollegaer i sportsverdenen brugte Body-SDS både til behandling af skader og ømheder og, som forbyggende behandling. Selv knoklede jeg derudaf, for at nå til tops og jeg var, på det tidspunkt ikke åben for denne holistiske tilgang. Oprindelig er jeg uddannet skomager, og har cyklet 6 år som professionel for AcceptCard og Fakta. Jeg har deltaget i flere konkurrencer, både VM i cykling og VM i ironman på Hawaii.

  Efter at have vundet et Copenhagen Ironman lå jeg pludselig i en hospitalsseng med en blodprop i hjerte. Jeg var fysisk i top form, men alligevel kollapsede kroppen. Det kom som et kæmpe chok.

  INTRODUKTION:

  ​Med mange års overtræning og pres, både psykisk og fysisk, blev min blodprop en seriøs øjenåbner. Jeg var nu nysgerrig på Body SDS og min første behandling blev en følelsesmæssig forløsning. Det var som om kroppen slap mange gamle spændinger og overanstrengelser. Det blev startskuddet for mig selv, til at starte uddannelsen som Body SDS Kropsterapeut. Jeg indså snart, at som professionel cykelrytter havde jeg overbelastet min krop og overhørt alle alarmsignaler. Det ville svare til ikke at køre til service med sin bil selvom ALLE lamperne lyste RØDT. Med den erfaring og nu med Body SDS uddannelsen i rygsækken, er jeg stor fortaler for at tage et servicetjek og samarbejde med kroppen frem for at ignorerer og overskrides dens grænser.

  FILOSOFI:

  ​​Kroppen er med os i alt hvad vi fortager os både fysisk og følelsesmæssigt. De udfordringer vi møder på vejen, sætter de sig i kroppen som spændinger og blokeringer. Hvis ikke vi får dem bearbejdet og forløst, bliver det til kroniske spændinger og negativ energi, der dræner vores evne til at yde og leve et balanceret og energifyldt liv. Det er her at vi hos Body SDS kan gøre en forskel med en hjælpende hånd til at arbejde med det fysiske, psykiske og mentale, så kroppen igen kan komme i balance og stå imod de udfordringer vi som moderne mennesker byder os selv. Når jeg som Body-SDS kropsterapeut behandler klienter, er det med udgangspunkt i hvor hvad kroppen tillader og med respekt for hvor min klient er mentalt og følelsesmæssigt.

  Jeg glæder mig til at blive din Body-SDS kropsterapeut, så vi sammen få din krop i balance.

   

  Kærlig hilsen
  Morten

Mine kurser

År Type Timer
2024 Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen 6
2024 Body SDS Bindevævsuddannelse v. Zarbina Andersen, Lotte Justesen & Marc Garby 12
2023 Teknisk kursus: Nakkens led 3 v. Keven Bruun 12
2023 Nakkens led 2 v. Claus Linnemann & Nikita Andersen 12
2023 Fod: Knyster, platfod & hammertæer v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6
2022 Ledkursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen 12
2022 Diskusprolaps v. Claus Linnemann 6
2022 Nakkeretning v. Andrrew Mogensen 2
2021 Supervision, Ryg 4, behandling af lænderyg v. Bengt Andersen 2
2021 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen 6

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.