Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

BLOG

Træn med gratis

Ja, du læste rigtig…. hvert år, hele juli måned kan du træne GRATIS hos os her i Parken på Østerbro. Vi sætter et fantastisk program sammen til jer, som både byder på Cufei, Pafei, Grundtræning. Du kan finde hele vores program lige her:

TRÆNINGSPROGRAM

GRATIS JULI TRÆNING ER FOR DIG: 

Gælder både for dig som er ny og for dig som træner hos os fast. Anvender du normalt klippekort når du træner, vil du ikke blive trukket klip og er du på abonnementservice vil din opkrævning i september måned være på 0 kr.

Har du aldrig prøvet vores træningstimer før, så synes vi virkelig du skal gribe træningstasken og prøve det nu hvor prisen i hvert tilfælde ikke kan være en undskyldning.

HVAD SKAL DU GØRE

  • Finde ud af hvilke hold du vil på
  • Møde op (tilmelding behøves ikke)
  • Medbring vand
  • Vi træner i bare tær, så træningssko behøves ikke.
  • Håndklæde, hvis du vil benytte vores omklædningsfaciliteter.

Understående kan du læse lidt om de to forskellige hold vi kører i juli måned.

GRUNDTRÆNING 

Body SDS grundtræning er en god blanding mellem konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen.

Grundtræning er Body SDS´grundlæggende træning. Er du begynder er den klart at anbefale. Her arbejder du med hele kroppen og aktiverer alle led og muskelgrupper. Flere benytter denne træningsform til at vedligeholde sin krop og holde sit energiniveau og sin livsglæde oppe.

Læs mere om vores grundtræning lige her

CUFEI

Træningsforløbet indledes med grundtræning af hele kroppen, hvor åndedrættet centreres, og muskler og led afspændes og aktiveres. Øvelserne lærer dig at koordinere dine bevægelser. Anden del af træningen består af smidigheds-, åndedræts- og meditationsøvelser.

Til Cufei vil hele din krop dermed arbejdes igennem – alle sener, muskler og led. Der kan være enkelte øvelser, der er svære at mestre i begyndelsen, men over tid vil du lære dem. Du vil også meget hurtigt finde dine egne grænser ved hver øvelse og dermed undgå at få skader.

Træningen stimulerer muskler og blodcirkulation og frigør affaldsstoffer. Resultatet er en ægte smidig, tonet krop og et renset organsystem. På sigt vil Cufei-træning også give dig en større kropsbevidsthed og en fornemmelse af frihed i kroppen.

Læs mere om Cufei her

PAFEI

Til Body SDS-træningen starter vi med at bygge nervesystemet, led og ledbånd op, inden der bygges på muskelfibermassen. Samspillet mellem muskler og nerver er altafgørende for muskelstyrken. Derfor bruges hele kroppen i alle øvelser, så du ikke blot får markerede muskler, men muskler med mange muskelfibre og optimal muskelstyrke.

Med ledtræning, kraftfulde sjippeøvelser, powertræning af muskler og effektiv cirkeltræning vil du på kort tid opnå en fantastisk fysik og et himmelsk velvære.

Træningsformen er samtidig effektiv til at rette ryg- og skulderholdninger og kan bruges til at styrke en svag ryg.

Som oftest arbejder vi uden redskaber, da der tages udgangspunkt i din egen kropsvægt.

Body SDS-træningen kan udføres op til fem gange om ugen og anbefales til folk, der er indstillet på at træne intenst og målrettet

Læs mere om Pafei her

Rigtig god fornøjelse.