Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

PRIS PÅ BODY SDS UDDANNELSEN

PRISER OG BETALING

NÅR DU INVESTERER I EN BODY SDS UDDANNELSE, SÅ INVESTERER DU I ET AF DE MEST GENNEMPRØVEDE SYSTEMER, DER ER UDVIKLET IGENNEM 3 GENERATIONER.

DU BEHØVER HVERKEN BESLUTTE DIG ELLER BETALE DET HELE NU. VI TILBYDER 2 BETALINGSMODELLER, SÅ DU KAN TILPASSE BETALINGEN DIN SITUATION.

PERSONAL

DKK 62.940*

For dig der gerne vil gennemgå en helt utrolig personlig udvikling – samtidig med du lærer de unikke Body SDS teknikker. Her gennemfører du det første år af uddannelsen, uden planer om at arbejde som professionel behandler. Du har selvfølgelig altid mulighed for at fortsætte, hvis du ændrer mening undervejs.

  • Varighed: 1 år
  • Lektioner: 385
  • Uddannelsesbevis: Nej
  • Business Basis: Ja
  • Business Pro: Nej

PROFESSIONAL

DKK 188.820*

For dig der vil arbejde som professionel behandler, med en seriøs uddannelse og et stærkt brand i ryggen. Her gennemgår du en utrolig personlig transformation, lærer at mestre teknikkerne og får kompetencer, så du kan skabe en helt ny og meningsfuld karriere.

  • Varighed: 3 år
  • Lektioner: 1089
  • Uddannelsesbevis: Ja
  • Business Basis: Ja
  • Business Pro: Ja

* Uddannelsesprisen er momsfritaget jf. dansk lovgivning.

DU BEHØVER HVERKEN BESLUTTE DIG ELLER BETALE DET HELE NU. VI TILBYDER 2 BETALINGSMODELLER, SÅ DU KAN TILPASSE BETALINGEN DIN SITUATION.

MODEL 1: RENTEFRI AFDRAG

Førstegangsydelse:
Kr. 31.470,00 (Dækker de første 6 måneder)

Efterfølgende månedligt afdrag:
Kr. 5.245,00 pr. måned

MODEL 2: RABAT VED FORUDBETALING

1 års forudbetaling:
5 % rabat

2+3 års forudbetaling:
10 % rabat

Såfremt der forudbetales, og man vælger at stoppe på uddannelsen før endt betalingsperiode, tilbageføres rabatten og tilbagebetalingen fratrækkes 5% eller maksimalt DKK 1.500,- i adm. gebyr.

* * *

HVORNÅR BETALER JEG?

Cirka 2 måneder før uddannelsesstart opkræves du efter den betalingsmodel du vælger. Tilmelder du dig senere end 2 måneder før, opkræves du med det samme.

HVORDAN SIKRER JEG MIG EN PLADS?

Tilmeld dig så tidligt som muligt. Tilmelder du dig mere end 2 måneder før uddannelsesstart, så skal du blot betale et depositum på kr. 8.000.

KAN JEG BETALE VIA EN BRUTTOLØNSORDNING?

Ja, det er muligt at betale uddannelsen via en bruttolønsordning. Her trækker din arbejdsgiver uddannelsen fra din løn før skat, hvilket kan betyde en stor besparelse for dig (30-50%). Det er ikke noget Body SDS har indflydelse på, men noget du skal drøfte med din arbejdsgiver.
Læs mere om bruttolønsordningen lige her. Og her finder du SKATS retningslinjer for Bruttolønsordningen

HVAD HVIS JEG FORTRYDER UNDERVEJS?

Intet problem. Du kan til enhver tid opsige med et varsel på løbende måned + 1 måned. Sker opsigelsen efter de første 6 måneder, vil eventuelle forudbetalinger tilbagebetales fratrukket rabatten. Sker opsigelsen indenfor de første 6 måneder, tilbagebetales der ikke for denne periode.

KAN JEG FÅ SU UNDER UDDANNELSE?

Body SDS-uddannelsen er pt. ikke statsanerkendt eller SU-berettiget.

* * *

NB: Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, tastefejl og evt. skattemæssige forhold der kan være ændret, siden teksten er udformet.

Har du spørgsmål?

Dorte Mølgaard er vores studievejleder, og elsker at tale om uddannelsen. Hvis du har et spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kan du skrive til hende på [email protected] eller ringe 33 32 30 90.

Måske dette også ville interessere dig:

INDHOLD & OPBYGNING

Læs mere

FREMTIDEN SOM KROPSTERAPEUT

Læs mere

INTERVIEWS MED ELEVER

Læs mere