skip to Main Content

Pris

Når du investerer i vores uddannelse, så investerer du i et af de mest gennemprøvede systemer, der er udviklet igennem 3 generationer. Samtidig, så investerer du i den egen udvikling, dit helbred og i de mange døre, som åbner sig for dig. Du får yderligere et velkendt brand i ryggen med mange års erfaring, i at udvikle de bedste kropsterapeuter med udgangspunkt i gennemarbejdet undervisningsmateriale.

DKK 179.970 kr.

Rabat ved forudbetaling

Ved 1 års forudbetaling: 5 % rabat
Ved 2 års eller 3 års forudbetaling: 10 % rabat.

Såfremt der forudbetales, og man vælger at stoppe på uddannelsen før endt betalingsperiode, tilbageføres rabatten og tilbagebetalingen fratrækkes 5% eller maksimalt DKK 1.500,- i adm. gebyr.

Betaling

Kort efter tilmelding betales et depositum på 8.000 DKK, som ikke tilbagebetales ved afbud.

2 måneder før uddannelsesstart betales for de første 6 måneder (pris: 29.995 kr.). De første 6 måneders indbetaling kan ikke refunderes, hvis man stopper på uddannelsen i denne periode. Efter 6 måneder kan der betales månedsvis.

NB: Body SDS-uddannelsen er pt. ikke statsanerkendt eller SU-berettiget.

Opsigelsesvarsel

Løbende måned + 1 måned.

Depositum opkræves muligvis før, du har bestået optagelsesprøven, som er din reservation til holdet. Såfremt du ikke godkendes, returneres hele beløbet.

Vi gør opmærksom på, at det under bestemte forhold er muligt at få uddannelsen betalt over bruttolønnen – altså af din løn før skat. Her anbefaler vi, at du rådfører dig med din arbejdsgiver, en revisor eller SKAT.

NB: Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, tastefejl og evt. skattemæssige forhold der kan være ændret, siden teksten er udformet.

Måske dette også vil interessere dig:

INDHOLD & OPBYGNING

FREMTIDEN SOM KROPSTERAPEUT

INTERVIEWS MED ELEVER

Back To Top
×Close search
Search
X