Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Erik Sviatchenko - Body SDS har rykket mig både teknisk, fysisk og psykisk

Erik Sviatchenko Erik Sviatchenko

Jeg startede med at få Body SDS behandlinger før FC Midtjylland brugte behandlingerne som en del af talentudviklingen. Jeg havde det sådan, at det var en investering i mig selv, fordi jeg havde brug for hjælp til at udvikle mig i mit arbejde som professionel fodboldspiller. Så jeg brugte simpelthen min fridag til at rejse til sjælland for at få Body SDS behandlinger. Og Body SDS gjorde helt sikkert en forskel for mig og jeg rykkede mig både teknisk og fysisk.

Jeg har også haft med konkrete fysiske problemer, fx problemer med lysken, og der har Body SDS fået mig videre langt hurtigere end jeg ellers havde forventet.

Body SDS har også hjulpet mig med mentale udfordringer. Behandlingerne har hjulpet mig med at tage hånd om psykiske ting, der gjorde, at jeg ikke kunne udvikle mig fysisk. Små som store problemer kan jo påvirke.

Lige nu er jeg inde i et rigtig godt forløb, så mine behandlinger handler primært om at vedligeholde kroppen og psyken i god form. At få løsnet godt i kroppen og skabt balance.

Erik Sviatchenko

Erik Sviatchenko

Næste