Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Remee

Body SDS forløser noget i mig – mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Det hjælper mig ind til kernen af mig selv, giver mig klarsyn og tilstedeværelse. Så ser jeg bedre gennem al støjen. På den måde hjælper Body SDS behandlinger mig med at få mere ud af livet.

Jeg følte mig dårligt klædt på første gang X-factor løb blev sendt, og DR var heller ikke gearet til at tackle presset fra medierne. For mig var det slet ikke nok at tale med de psykologer, der var tilknyttet. Jeg var så presset og anspændt, og jeg havde brug for en eller anden fysisk forløsning, hvis jeg skulle kunne fortsætte med programmet. Jeg havde ikke ligget mere end 10 minutter på briksen hos Andrrew, før jeg kunne mærke at det var dét, jeg havde brug for. Og da behandlingen var slut, følte jeg mig som et helt nyt menneske. Det blev en forløsning fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Body SDS har hjulet mig med alt lige fra problemer med lænden og dybe personlige kriser. Og i dag henviser jeg både venner, fjender, mennesker jeg samarbejder med og folk jeg oplever er stressede, anspændte eller irriterende til Body SDS. Alle artisterne fra X Factor sender jeg også til Body SDS. Og jeg har altid artister med i finalen i X-faktor, det tror jeg hænger sammen.

Forløser stress

Body SDS gør mig afslappet og giver ro i systemet. Det forløser stress og reparerer sindet. Samtidig centrerer min energi, og giver mig mere energi og fokus.

Klarsyn og tilstedeværelse

Body SDS hjælper mig med at komme ind til kernen af mig selv, så jeg ikke behøver at kompensere for det på alle mulige måder. Det SDS giver mig klarsyn og tilstedeværelse, så jeg kan se igennem al støjen og ikke lader mig påvirke af det ligegyldige. Tilstedeværelse er noget af det, der i denne tid er en mangelvare. Så er du tilstede, så lever du mere, efter min opfattelse. Det er derfor det er en kæmpe gave, at få Body SDS behandlinger, for det hjælper mig med at få mere ud af livet.

Remee

Næste