Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Jan-Erik Messman havde store problemer med ryggen

”Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden Body SDS”

Jeg er født skæv. Mit ene ben er 11 mm længere end det andet. I min tidlige ungdom fik jeg et knæk i ryggen ved et hovedspring fra 5m, som jeg på det tidspunkt ikke tillagde nogen betydning.

Ved ca. 30-års alderen begyndte jeg at få store problemer med ryggen – hvis jeg løftede forkert, sad forkert, ikke fik nok motion osv. Først opsøgte jeg kiropraktorer, der gav mig en 5-7 min. knæk- og bræk behandling; det hjalp i starten, men problemerne kom oftere og oftere.

Jeg kom igennem en veninde i forbindelse med Andrrew E. E. Mogensen og Body SDS. Han tog mig i behandling, og fortalte, at alle problemer opstod pga. min skæve ryg. Rygsøjlen slog faktisk et lille knæk midt på ryggen. Gennem 3-4 behandlinger fik Andrrew rettet min ryg ud, og nu begyndte det hele at lindre. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort, hvis ikke jeg havde denne mulighed. I behandlingen bliver man løsnet helt op, og får samtidig klar besked om, hvorledes man skal stå, gå, løfte osv. Alt dette tager man naturligvis til efterretning og i de senere mange år, har jeg haft det meget bedre. Men alligevel besøger jeg Body SDS én til to gange om året, for lige at blive løsnet op og checket igennem.

Jeg har også haft andre problemer end min ryg, og har fået afhjulpet både allergiplager og problemer med min fordøjelse; her har det været en stor hjælp at få klar besked om, hvilken kost der er sund og god, og hvad man skal holde sig fra.

Med denne lille historie vil jeg på det varmeste anbefale Body SDS og håber, at der i fremtiden vil blive mulighed for, at alle danskere kan gå til sin egen Body SDS klinik, da det er helt forkert, at der skal være flere års ventetid for nye patienter hos Ole og Andrrew i Karlslunde. Og det, at der er så stor ventetid, må jo være klart for enhver: Denne behandlingsform er unik, den er nødvendig.

Jan-Erik Messman

Næste