Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Lars Thrane

Lars Thrane

Body SDS har givet mig en sundere krop. Jeg har fået god kondition, styrke og smidighed

Jeg blev præsenteret for Body SDS gennem en veninde, som gik til behandlinger. Det er 6- 7 år siden og jeg døjede med ondt i ryggen. Så fik jeg en tur gennem vridemaskinen. Ja jeg siger vridemaskinen, for det gjorde ondt. Men behandlingen hjalp. Jeg har gået en gang om måneden lige siden – uanset om jeg har haft nogle problemer eller ej.

Og så træner jeg. Jeg går til pafei træning to gange om ugen og Body SDS yoga en gang om ugen.

Body SDS træningen har givet mig væsentlig bedre kondition, mere styrke og jeg er blevet mindre i størrelse. Maven er væk. Jeg har det virkelig godt i min krop og det afspejler sig selvfølgelig mentalt.

Body SDS samler kroppen, jeg er blevet bevidst om hele min krop og går med oprejst pande i stedet for at føle kroppen som en sæk kartofler, jeg slæber efter mig.
Og så har jeg netop været igennem udrensningskurset Aquadeam. Det var rigtig godt! Jeg er sådan én der holder af at klatre og vandre i bjerge. Og den bedste måde jeg kan forklare om Aquadeam er, at de to træningsdage i Aquadeam svarer til 2 dage i bjergene.

Når jeg har mødt nogle med hovedpiner eller andre skavanker, så har jeg sendt dem ind til Body SDS. Og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger.

Lars Thrane, 67 år

Lars Thrane

Næste