Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Claus Steinlein

Claus Steinlein

Body SDS får stressen ud af kroppen og det bidrager til min personlige udvikling

Jeg blev præsenteret for Body SDS af en ven, der sagde, at han havde haft den vildeste oplevelse. Jeg havde ikke nogle fysiske skavanker, jeg skulle have fikset, men jeg ville også prøve det. Jeg er simpelthen nysgerrig af natur.

Efter den første time var jeg overbevist om, at jeg måtte tilbage. Andrrew E. E. Mogensen har simpelthen en 7. sans. Han kunne fortælle mig ting om mig selv, hvilke udfordringer jeg havde haft, og helt konkret hvordan jeg ikke havde fået sagt ordentligt farvel til min mor, efter hun døde. Selvom jeg ikke var bevidst om, at det var et problem, så kunne jeg tydeligt mærke det på min krop, da Andrrew behandlede mig.

I dag bruger jeg Body SDS til forebyggelse. Body SDS styrker mig, så jeg kan modstå det arbejdspres og det mentale pres, det er at være direktør i FC Midtjylland. Body SDS får stressen ud af kroppen og det bidrager til min personlige udvikling. Behandlingerne og samtalerne med Andrrew under behandlingerne udvikler mig mentalt, åndeligt og får mig til at være den bedste version af mig selv.

Body SDS i FC Midtjylland

Andrrew er også en vigtig del af FC Midtjyllands positive udvikling. Flere spillere får Body SDS behandlinger, og jeg har set fodboldspillere udvikle sig mentalt og blive bedre fodboldspillere pga. Body SDS, og jeg har set spillere komme sig hurtigt efter skader efter behandlingerne.

Og helt privat, hvis jeg eller min familie en dag skulle blive syge, så er Body SDS behandlinger hos Andrrew det første jeg vil ty til. Jeg har stor tiltro til, at Andrrew og Body SDS kan hjælpe.

Claus Steinlein, sportsdirektør i FC Midtjylland

Claus Steinlein

Næste