Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Nysgerrighed på og behandling af andre mennesker har åbnet for nysgerrigheden til mig selv

”Dagen derpå…

Jeg sidder her og skiftevis glædes og grædes, mest det sidste, og mest af alt af en dyb dyb TAKNEMLIGHED

Teori, trænings- og fysisk samt behandler eksamener er bestået i denne uge, og jeg kan nu kalde mig “Kropsterapeut uddannet ved Body SDS” og om få dage støder “autoriseret” til.

Jeg skal hilse og sige det er alt andet end “a walk in the park”.

Forud er gået 3 år som jeg ikke havde fantasi til at forestille mig. Da jeg første gang hørte, at jeg på uddannelsen ville gennemgå en kæmpe personlig udvikling, tænkte jeg “jaja det behøver jeg ikke”… og nej det “ behøvede” jeg ikke, for jeg havde en dejligt liv også før jeg startede på uddannelsen. Men hold op hvor mange døre åbner sig, når man tager sit levede liv i perspektiv og forholder sig til den person man er på godt og mindre godt.

Personlig udvikling er ikke et fag på skoleskemaet. Det kommer snigende i takt med at visdommen fra de fag, der er skemalagt, manifesterer sig.

Nysgerrighed på og behandling af andre mennesker har åbnet for nysgerrigheden til mig selv, og de fortrængte følelser også jeg rummer, og som viser sig i den kvinde, jeg ser i spejlet.

Grundtræningen har åbnet døren til en bevidsthed til og i min krop, så jeg eks. nu mere tydeligt mærker, om jeg ønsker at sige ja eller nej, og jeg har en tro på at begge svar er præcis lige gode. Sådan har jeg ikke altid haft det.

“TAK et kun et fattigt ord” siges det, men lige nu er det for mig det rigeste ord af alle.

Michaela Hansson
Wisebody.dk

Næste