Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Pernille Engelbak, 52 år.

HVORFOR VALGTE DU BODY SDS-UDDANNELSEN?

Jeg arbejdede som direktionssekretær i ALKA forsikring. Så vidt jeg ved, var ALKA nok det første forsikringsselskab, der begyndte at bruge Body SDS som led i behandling af forsikringstagere, der havde pådraget sig piskesmæld. Jeg synes, at det var fantastisk, at en “massage og træning” kunne hjælpe folk videre. Jeg kunne mærke, at der skulle sket en forandring i mit liv …. og at det var en god ide at skifte spor. Jeg søgte på rigtig mange forskellige uddannelser inden for sundhed – men noget i mig sagde, at jeg skulle være Body SDS’ er, og det er jeg lykkelig for i dag.

HVAD LAVEDE DU, FØR DU BEGYNDTE PÅ UDDANNELSEN?

Jeg har egentlig lavet meget forskelligt i mit liv. Advokatsekretær, arbejdet i EDB-branchen som instruktør, forsikringsbranchen, i et reklamebureau og som produktudvikler inden for fødevarer.

 HVAD HAR VÆRET MEST GIVENDE FOR DIG VED UDDANNELSEN?

Jeg synes, at jeg ser helt anderledes på mennesker nu. Jeg er både mere rummelig og også grænsesættende. Jeg har meget nemt ved at mærke mennesker og deres sindsstemning. Mærke hvor de er. Det er en kæmpe gave – det giver en større forståelse for vores forskelligheder. Jeg har også selv forandret og udviklet mig meget personligt. Jeg synes, at jeg har fundet en god måde at sige fra på og være mere rolig og afbalanceret.

HVORDAN BRUGER DU SÅ UDDANNELSEN I DAG?

Jeg er autoriseret Body SDS behandler, og det virker rigtig godt for mig.

HVORFOR VALGTE DU AT BLIVE AUTORISERET BODY SDS BEHANDLER?

Jeg synes, det er fedt med gode kurser – og til dels også sparring – selv om man hen ad vejen får rigtig meget erfaring selv. Der er mange tiltag, der sker i Body SDS for at gøre hverdagen lettere for os autoriserede behandlere – for at knytte os tættere til ”kernen”, så vi kan tilbyde de samme ting.

VILLE DU ANBEFALE UDDANNELSEN TIL ANDRE?

Ja, bestemt. Det er dejligt at arbejde med så mange forskellige mennesker, som man kan hjælpe på vej videre i livet. Det er et job, der giver utrolig god mening og er virkelig personudviklende. Det er det fedeste job, når man finder balancen og ikke bruger sig selv alt for meget.

Pernille Engelbak

Pernille Engelbak

Næste