Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Elisa Stokholm, 51 år

Elisa Stokholm Elisa Stokholm

HVORFOR VALGTE DU BODY SDS-UDDANNELSEN?

Jeg valgte den fordi, jeg i mit arbejdsliv ikke havde fundet det, der virkelig trak i mit hjerte. Og så nævnte en kollega Body SDS for mig og roste systemet til skyerne. Så blev jeg nysgerrig og læste derefter om uddannelsen. Det var især beskrivelsen af tilgangen til mennesket, jeg blev fænget af. Her var der nemlig også den åndelige tilgang til mennesket, udover den fysiske tilgang. Og det gjorde mig nysgerrig – tanken om det hele menneske.

HVAD LAVEDE DU FØR, DU BEGYNDTE PÅ UDDANNELSEN?

Jeg var sygeplejerske, og det er jeg stadig.

HVAD ER DET MEST GIVENDE FOR DIG VED UDDANNELSEN?

Det er den øgede kropsopfattelse, jeg har fået. Jeg er langt mere bevidst om, hvad min krop kan, og hvordan den har det – og ligeså med andres kroppe og helbred.

HVAD SYNES DU OM OPBYGNINGEN AF UNDERVISNINGEN OG STRUKTUREN I UDDANNELSEN?

Jeg synes, det skriftlige materiale og videoerne er helt fantastiske. Og også den måde træningen er opbygget på, dét, at man skal lære det hele uden ad ganske langsomt, er rigtig fint.

HVORDAN VILLE DU BESKRIVE DIN EGEN UDVIKLING UNDER UDDANNELSESFORLØBET INDTIL VIDERE?

Min egen udvikling har været helt fantastisk. Jeg har fået en meget større kropsopfattelse, meget større viden om mig selv, jeg ved meget mere om kost og ernæring, og jeg har fået en bedre tilgang til mennesker, end jeg havde før. Jeg er simpelthen mere rummelig.

VED DU, HVORDAN DU VIL BENYTTE DIG AF UDDANNELSEN, NÅR DU ER FÆRDIG?

Jeg vil være terapeut, det var meningen fra starten. Men ikke fuldtids-terapeut, jeg vil gerne være sygeplejerske ved siden af.

VILLE DU ANBEFALE UDDANNELSEN TIL ANDRE, OG HVORFOR?

Ja, det vil jeg i høj grad. Fordi det er en utrolig stor selvudvikling rent psykisk, men også kropsmæssigt. Så jeg ser det som en stor gave, jeg har givet mig selv. Jeg føler, jeg har investeret i mig selv.

Elisa Stokholm

Elisa Stokholm

Næste