Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Dorte Mølgaard

Studievejleder

Om mig

Jeg er født og opvokset i Herning og har studeret cand. negot med spansk som hovedsprog og har derfor også boet en del år i Spanien og i kortere perioder i England og Irland. Jeg taler derfor flydende engelsk og spansk.

Erhvervsmæssigt har jeg været omkring mange forskellige brancher, senest inden for sejlsporten hos Kongelig Dansk Yachtklub som event- og kursuskoordinator.

Den røde tråd i alle jobs er med fokus på kundeservice, administration og koordinering. Uden for arbejdstiden dyrker jeg bl.a. cykling og underviser selv i indendørs cykling i Parken hver torsdag morgen. Jeg har desuden deltaget i cykelløbet ´Sjælland på Tværs´, 180 km, i 2007. Jeg er meget interesseret i forskellige træningsformer, der kan styrke kroppen og forbedre smidigheden. Bl.a. derfor kombinerer jeg cyklingen med særligt Pafei-træning hos Body SDS.

Jeg stiftede bekendtskab med Body SDS i december 2006, hvor jeg efter en alvorlig trafikulykke havde været igennem mange måneders genoptræning i det etablerede sundhedssystem. Under et rekreationsophold på min tidligere arbejdsplads, Club La Santa, lånte Dennis Knudsen mig bogen ´Mit Indre Rum´ af Ole Kåre Føli, og så var jeg solgt til Body SDS.

Ulykken har givet mig varige mén i bevægeapparatet, særligt i venstre side. Det offentlige behandlingssystem hjalp mig lidt på vej, men har sine begrænsninger og behandlede kun de symptomer, der var direkte forårsaget af trafikulykken. Takket være Body SDS fandt vi ind til roden af mine traumer, såvel fysiske som psykiske, og jeg er rykket så meget længere, end lægerne ville have troet muligt.

Men jeg stopper ikke her. Min stædighed driver mig videre, og jeg tror på, at jeg med den rette fysiske træning, kost og livsstil generelt kan få det endnu bedre og med hjælp fra Body SDS forsøger jeg at holde mig så vidt muligt på rette kurs.

Kontakt mig på: [email protected]  eller [email protected]

Jeg glæder mig til at møde dig.
Dorte Mølgaard