Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

Henrik Eiberg

Direktør

Om mig

Henrik Eiberg (f. 1972). Jeg har været selvstændig gennem de sidste mange år med stunt til film, reklame, workshops, shows samt haft et succesfuldt eventbureau.

Før jeg blev selvstændig har jeg arbejdet med flere forskellige ting lige fra salg af computer-udstyr, investeringer, ejendomme, forsikringer til headhunting/rekruttering, coaching samt undervist i kommunikation- og forhandlingsteknik til topledelse og senest så selvstændig!

Derudover er jeg også uddannet Body SDS-terapeut.

Min fritid bliver brugt meget aktivt, og jeg nyder at dyrke sport af forskellig art. Jeg har gennem 18 år spillet paintball på elite-niveau med 90 % af tiden i udlandet, hvilket nu er droslet ned til fordel for mit løb, hvor jeg i 2007 gennemførte mit første ultraløb på 250 km gennem Gobi-ørkenen i Kina og fik en 3. Plads. I oktober 2008 løb jeg også 250 km i Saharas ørken, denne gang dog som et hold med 2 andre.

Jeg er så vidt muligt mig selv 100 % hele vejen igennem og dem som kender mig vil vide, at det indebærer en humoristisk, lige-til-facon som dog for nogen kan virke lidt frembrusende.

Jeg vælger næsten altid at sige min mening og forventer og håber, at andre vil gøre det samme. Jeg ser positivt på konstruktiv kritik, da det er her, vi lærer, og jeg håber, det er en indstilling, vi alle deler! – eller med tiden vil.

En god side jeg kan nævne er min entusiasme og gåpåmod og til den mindre gode side ligger min stædighed, som jeg for alt i verden holder fast ved.

Kontakt mig på [email protected]