Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Anders Lindeschou Pedersen

Anders Lindeschou Pedersen

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2022

Jyllandsgade 4
4100 Ringsted

26271179

RAB Registreret

Om mig

Hej jeg hedder Anders

Jeg tilbyder behandling i Ringsted, Sorø, Borup, Haslev samt firmaaftaler på Sjælland.Jeg har stor erfaring med diverse skavanker såsom hovedpine, nakke- og skuldre/rygproblemer, sportsskader, stress-, angst- og depressionshåndtering samt at frigøre og løsne åndedræt.

Som klient hos mig vil du opleve, at jeg arbejder med både det fysiske, psykiske og mentale. Mine Body SDS-behandlinger består af pulserende massageteknikker, åndedrætsøvelser, metoder fra meditation og fysiske øvelser fra Body SDS Grundtræning, og derudover giver jeg dig øvelser og inspiration, du kan tage med hjem.

INTRO

Inspiration:

Med en baggrund indenfor håndværkerfaget og elitesport har jeg været vant til at der er stillet store krav til én, og jeg har derfor altid stillet store krav til mig selv. Jeg følte hele tiden, jeg havde en masse at leve op til både arbejdsmæssigt og personligt, og det resulterede i at jeg havde svært ved at finde ro og jeg følte mig konstant presset. Jeg begyndte at få ondt i nakken, rødme i huden, søvnproblemer og mangel på overskud.

Body SDS-uddannelsen har lært mig at drage omsorg for mig selv og få en god kontakt til kroppen og dermed balance i livet.
I dag hviler jeg stærkt i mig selv og jeg kan med stor faglighed, respekt og omsorg modtage mine klienter og deres udfordringer. I min behandling trækker jeg på både egen livserfaring samt den teoretiske og praktiske træning, jeg har opbygget gennem min uddannelse.
Jeg hjælper dagligt mennesker med at finde tilbage til sig selv, lytte til kroppens signaler og genfinde kropskontakten. Jeg er i stand til at mærke mennesker og deres sindsstemning, og jeg forstår, hvordan vi alle tackler hverdagens udfordringer forskelligt.

BAGGRUND

Jeg er 42 år, uddannet Body SDS-behandler og bor i Ringsted med min kone og to piger. Jeg elsker at bruge kroppen ved styrketræning og løb, men også ved at være aktiv med mine piger.
Det er i samvær med familie og venner, jeg finder energi og livsglæde, og spørger man mine nære relationer, vil de beskrive mig som tillidsfuld, nærværende og rummelig.

Jeg havde hørt om Body SDS fra en nær ven, og da han gav mig min første behandling blev jeg meget fascineret over effekten. Behandlingen gav mig ro på en omsorgsfuld måde, som var meget rammende og inspirerende, og pludselig kunne jeg mærke og forstå sammenhængen mellem mine fysiske og kropslige anspændtheder og mit tankemylder. Den oplevelse gjorde mig bevidst om, at det var den vej, jeg skulle gå.
”Body SDS er en ufattelig effektiv og meningsfuld måde at komme i kontakt med sig selv. Jeg har fundet ud af, at det dybest set altid er den kontakt jeg selv savner og mangler, når livet eller kroppen gør ondt.”

Gennem min uddannelse har jeg forandret og udviklet mig meget. Med mit fokus på Body SDS-tankegangen har jeg opbygget en mere afbalanceret og sundere livsstil, og jeg har lært at lytte til min krops signaler. Der er læring at hente gennem hele livet, men jeg føler mig afbalanceret og rolig.

FILOSOFI

Når jeg behandler, er det med udgangspunkt i hvad kroppen tillader og hvor min klient er mentalt. Jeg sætter fokus på at skabe ro, nærvær og omsorg i mine behandlinger og sørger for at DU er i fokus.

Hvis du ikke sætter tid af til dig selv og din krop nu, skal du sætte tid af til sygdom senere i livet. Lad mig hjælpe dig med at få sat det fokus på dig selv.

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2024Supervision v. Andrrew E. E. Mogensen1.5
2024Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen6
2023Teknisk kursus: Nakkens led 3 v. Keven Bruun12
2023Sygdomslære: Skoliose v. Zarbina Andersen & Thomas Klarskov12
2023Teknisk kursus: Ryg 3 v. Claus Linnemann Olsen6
2023Nakkens led 2 v. Claus Linnemann & Nikita Andersen12
2022Ledkursus: Ryg 2 v. Keven Bruun6
2022Kold skulder v. Niels Andersen & Lars Simonsen6
2022Fod: Ankelforstuvning & hælespore v. Michael Iven & Zarbina Andersen6
2022Ledkursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen12
2022Ryg 1 v. Keven Bruun6
2022Diskusprolaps v. Claus Linnemann6

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.