Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Anita Ahlquist

Anita Ahlquist

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2021

Agerhøj 6
6880 Tarm

42309907

RAB Registreret

Om mig

 • OM MIG

  Jeg hedder Anita Ahlquist.
  Jeg behandler i min klinik i Tarm i Vestjylland.

  INTRO

  Jeg er gift med Lars på 30. år og vi bor sammen i Tarm i Vestjylland.  Vi har 4 skønne børn, der alle er flyttet hjemmefra og i årenes løb er vi blevet beriget med 6 skønne børnebørn.
  Kroppen har for mig altid været et interessant mysterium, hvorfor en stor del af mit voksenliv har haft netop dette fokus. Jeg har gennemgået flere uddannelser, der hver især har været springbræt til et nyt level, og i dag har jeg et fundament, hvor mine personlige værdier stemmer overens. Siden år 1981 har jeg uddannet mig som pædagog, Healer/-energi massør, Psykoterapeut-individuel-Par, Gruppe – Familie terapeut og Misbrugsbehandler. Da jeg var 36 fik jeg job i døgnbehandlingsregi med udsatte – unge/par – familier- dobbeltdiagnoser, såvel misbruger der var kommet på kant med lovgivningen, hvorfor domsanbringelse blev etableret. Her arbejde jeg i 17 år.

  I 2018 blev jeg ansat i Sdr. Omme Statsfængsel som behandler, hvilket i dag er min primær jobfunktion udover min private klinik: Mind & Body. Her behandler jeg når andre holder fri.

  BAGGRUND

  For år tilbage pådrog jeg mig en arbejdsskade i venstre fod, der medførte 3 x kompliceret operationer i venstre fod. Foden blev stivgjort, hvilket bevirkede daglige smertestillende, støttestrømpe, specialsyet fodtøj fra bandagisten. Dette medførte en skævhed i min krop/-holdning, og jeg måtte bruge krykker.
  Til en informations aften med Ole Käre blev jeg tilbudt en Body SDS-behandling, hvilket blev starten på en længere rejse. Body SDS-behandling, kombineret med Grund træning blev efterfølgende en stor del af mit liv.

  I dag er jeg uden smertestillende, har tilegnet mig langt bedre mobilitet, kan gå i almindeligt fodtøj uden krykker, og støttestrømpe.  Sidst og ikke mindst kan jeg skrive Autoriseret Body-SDS behandler på mit CV.

  FILOSOFI

  Årene i behandlerregiet har lært mig, at vi som mennesker er vidt forskellige, og samtidig kan vi være meget ens. Hver enkelte har individuelle behov, hvorfor jeg ser det som min fornemmeste opgave som Body SDS kropsterapeut at lytte til DIG og DINE kropssignaler. Vigtigst af alt, så er DU den vigtigste, hvorfor vi i fællesskabet tegn finder den rette vej lige netop til DIG.
  Hjernen har oftest brug for samtale. Kroppen har brug for berøring, og ”barnet” i os har brug for, at vi er respektfuld og kærligt til sted. Derfor har kroppen undervejs i behandlingen brug for stilhed andre gange kan der være behov for en dybere samtale.
  I min klinik tilbyder jeg behandling til alle, unge som ældre. Jeg har igennem årene haft mange såvel børn som voksne omkring min klinik med symptomer som bl.a. ADHD, OCD, ADD, lav selvværd, usikkerhed, uro i kroppen, angst, stress, vægtproblemer, afhængighed, div. spændinger, behovet for lige at blive løsnet op, tankemyldre, søvnbesvær, kolik, piskesmæld, musearm, kold skulder, sportsskader m.m. med positivt resultat. Jeg ser rigtig meget frem til OGSÅ at tage imod DIG.

   

Jeg tilbyder også træning

Træning:Sted:Dag:Tid:
GrundtræningKulturhuset i Tarmtorsdag18:30
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2024Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen6
2023Sygdomslære: Skoliose v. Zarbina Andersen & Thomas Klarskov12
2023Sygdomslære: Astma & Bronkitis v/Keven Bruun12
2022Ledkursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen12
2022Ryg 1 v. Keven Bruun6
2021Fod-knyster, platfod & Hammertæer v/Zarbina Andersen, Michael Ive & Claus Linnemann6
2021Fod-Ankel forstuvning & hælespore v/Zarbina Andersen, Michael Iven & Claus Linnemann6
2021Skulder Tendinitis v. Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen6
2021Behandler supervision v. Lotte Justesen3
2021Hofte/bækken v/Claus Linnemann & Zarbina Andersen12

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.