Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Elisabeth Pierini Lüders

Elisabeth Pierini Lüders

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2019

Steen Blichersvej 13
3460 Birkerød

RAB Registreret

Om mig

 • HEJ JEG HEDDER ELISABETH PIERINI LÜDERS.

  Jeg tilbyder Body SDS behandlinger i Birkerød, Holte, Hørsholm, Rungsted.

  Jeg har stor erfaring med: Fysiske skavanker, stress, angst, børn, unge, spiseforstyrrelser samt hjælp til følelsesmæssig ro og balance. Jeg har også erfaring med rygproblematikker, scheuermann og scoliose.

  INTRO

  ”Din krop er dit hus gennem hele livet og udvikler sig sammen med dig. Din krop er også det bedste signalsystem du har, til at vide hvordan du trives og hvilken effekt, din livsstil og situation har på dig i dag. En ubalance, hvad enten det er stress, spændinger eller fysiske skader, kan være kroppens måde at fortælle dig, at du har brug for en hjælpende hånd til at genstarte dig selv”.

  Hele min familie har meget positive erfaringer med Body SDS, hvilket er grunden til, at jeg selv i dag er blevet uddannet som BODY SDS’er. Det har givet mig en forståelse af den enestående forbindelse, der er mellem vores krop og sind, og givet mig langt bedre værktøjer til at leve et liv i balance.

  Jeg håber, at kunne hjælpe dig til samme indsigt gennem kropsterapi og træning af kroppen.

  BAGGRUND

  Oprindeligt er jeg uddannet jurist, og har gennem en årrække arbejdet i det offentlige og som jurist og rådgiver i en travl konsulentforretning. Mit liv tog en helt ny retning for 5 år siden, da min og min families rigtig gode ven filmmanden Finn Nørgaard blev skudt foran Krudttønden. Body SDS var en hjælp i en svær tid. Vi fik nogle enestående og banebrydende behandlinger af Bengt Valentino Andersen. Her oplevede jeg hvordan en behandling kan åbne en krop og efterlade sindet frit.

  Body SDS har åbnet døren for forståelsen af sammenhængen mellem krop og sind. Og det er blevet min store passion at lære flere redskaber, der kan hjælpe mig til at gå livets vej med større indsigt. Jeg er konstant nysgerrig på nye veje og nye teknikker til at opnå en større balance og det er mit ønske at kunne bruge redskaberne til at skabe mere nærvær og tilstedeværelse i nuet. Derfor deltager jeg også løbende på nye kurser og uddannelser. Senest har jeg uddannet mig til åndedrætstræner v/Lotte Maggie Mogensen.

  Det har altid været terapeutisk for mig at træne og lære andre at bevæge sig. Fra jeg var helt ung har jeg undervist inden for disciplinerne dans, pilates, reformer og aerial yoga, og stiftet en aerobicinstruktøruddannelse i de glade 90ere. I dag nørder jeg med fusionstræning under navnet Bodywork. Body SDS har givet min træning nye elementer, som jeg videreformidler hver dag – både som underviser og behandler.

  FILOSOFI

  Vi har alle forskellige ønsker til en behandling. Derfor er der aldrig en behandling der er ens. Nogle behandlinger er meget fysiske, nogle tager udgangspunkt i åndedrættet og andre kombineres med samtale.
  I behandlingen tager jeg udgangspunkt i din aktuelle situation, dine behov og ønsker og hvad jeg kan mærke i din krop. Jeg lægger stor vægt på at møde dig der hvor du er – med indføling, nærvær og tilstedeværelse.
  Jeg glæder mig til at møde dig.

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2023Behandlings Supervision v. Henrik Kalsbøll3
2022Diskusprolaps v. Claus Linnemann6
2021Fod-knyster, platfod & Hammertæer v/Zarbina Andersen, Michael Ive & Claus Linnemann6
2021Piskesmæld v. Claus Linnemann6
2021Samtalebaseret supervision v. Lotte Justesen4

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.