Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Iben Ardal

Iben Ardal

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2024

Om mig

Hej! Jeg hedder Iben

Jeg tilbyder Body SDS behandling i naturskønne rammer i Hodsager mellem Holstebro og Herning.
Jeg har stor erfaring med afhjælpning af smerter i bevægeapparatet, ledsmerter, migræne, nakkesmerter, lændesmerter og har gennem mine behandlinger gode erfaringer med at lette mine klienter for stress, ængstelighed, triste tanker og depression.

INTRO

Det falder mig naturligt at skabe en ærlig og tillidsfuld relation til mennesker. Gennem medmenneskelig omsorg og samtale lykkes jeg ofte med at hjælpe mennesker med udfordringer mod et bedre ståsted.
Længe har jeg søgt en profession, hvor jeg kan hjælpe flest. Efter selv at have prøvet Body SDS kropsterapi fandt jeg svaret. Jeg er havnet på den rette hylde nu. Body SDS kropsterapi arbejder både med krop og psyke, og jeg overraskes stadigt af effekterne af denne behandlingsform, hvor almen medicin ofte må give fortabt. Jeg tilbyder behandling i et hus med ro beliggende i naturskønne og rolige omgivelser. Hos mig er der fred og ro til en pause fra hverdagens opgaver og pres. Her er der rum til den fordybelse, så du kan finde den vej, der er vigtigst for dig.

BAGGRUND

Erfaringerne jeg trækker på og som er det mest dyrebare jeg har, er den læring, jeg har fået gennem et liv i dets forskellige tider. I et trygt ungdomsliv var det i naturen, jeg fandt ro. Der får jeg stadigt nulstillet mit nervesystem og genfinder min indre ro og base.

Som mor fødte jeg en dreng med cystisk fibrose. Jeg var ked af det og havde en følelse af jalousi, når jeg så andre mødre med deres ”normale” børn. Man er sin egen lykkes smed! Nogle gange er man i en mental bølgedal, men der er en positiv vej. Jeg lærte, at jeg selv bærer ansvaret for, hvilken tilstand jeg vælger at møde dagen med. Jeg har i dag en glad og dejlig dreng, der har et liv på lige fod med alle andre. Jeg er meget taknemlig.

Jeg har lært at være tro mod de indre værdier. Hvordan jeg vil leve, og hvordan jeg ikke vil leve, samt at jeg skal gøre noget aktivt for at komme til et bedre sted. I perioden op til min skilsmisse lærte jeg dette. Jeg stod i et krydsfelt af følelser som skyld, skam, andres forventninger og egen kamp med ikke at ville gøre andre kede af det. Jeg lærte at lytte til hjertet – så jeg i dag føler mig fri!

FILOSOFI

Undertrykker man, hvem man er, kan man ikke trække vejret frit. Over tid kan det sætte sig i kroppen som smerter. At være tro mod sig selv kræver mod. Mod til at følge hvad hjertet vil – og så skal du opleve at være fri.

Mine behandlinger tager altid udgangspunkt i dig og dine behov, hvor jeg følger dig i din proces.

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2024Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll4
2024Skulderproblemer: Tendinitis v. Lars Simonsen & Zarbina Andersen6
Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.