Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Janne E. Christensen

Janne E. Christensen

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2018

Abildvej 5 A, 2. sal
5700 Svendborg

61459186

RAB Registreret

Om mig

 • Hej jeg hedder Janne.Jeg tilbyder Body SDS i min klinik Institut C i Svendborg

  Intro

  Jeg havde i 10 år mit eget Institut i Amsterdam-Zuid ( Institut Christensen ), hvor jeg specialiserede mig inden for dyb afspænding samt smertelindrende massage af & samtaleterapi med terminale kræftpatienter.

  Herudover havde jeg en årrække et tæt samarbejde med Hilton Health Club, hvor jeg bidrog med korrektion af træning samt fysiurgisk massage til restitution. Jeg vendte tilbage til Danmark i 2012 og blev uddannet ved Body SDS og åbnede efterfølgende min klinik i Svendborg i 2016 Institut C.

  Gennem mit virke som Body SDS Terapeut og træningsinstruktør erfarer jeg dagligt, hvor udviklende og helende det er, når kroppens fysiske & eventuelt Psykiske blokeringer løsnes.


  Baggrund

  Jeg har været vidt omkring i mit virke som kropsterapeut og har bl.a. haft den store glæde at være gæsteforelæser ved en gruppe praktiserende læger under supervision omkring emnet: Døden og hvilken betydning har Kropsterapi, berøring & samtale for den døende og i høj grad også for de pårørende.

  Jeg har undervist unge mennesker ( ved fonden ” De Unge Raske ” ) i  Body SDS Grundåndedræts betydning ( frigøre spændinger, skabe ro og kontakt til kroppen ) Fonden havde til formål at støtte unge mennesker i alderen 15-25 år, der som pårørende havde mistet, oplevet kronisk, alvorlig eller psykisk sygdom tæt inde på livet.

  Herudover har jeg også været tilknyttet en 1. divisionsklub, hvor jeg blev hidkaldt for at behandle tilskadekomne spillere og give dem øvelser med til effektiv restitution samt genoptræning.

  Oprindeligt er jeg uddannet i International Markedsføring samt Hollandsk sprog og litteratur og har gennem en årrække arbejdet som Projektleder & PA i erhvervslivet.

  Herudover er jeg også færdig uddannet Omniterapi Terapeut  (Psykoterapeutisk uddannelse)


  Filosofi

  Mine mange års erfaringer som kropsterapeut har lært mig at:

  *Vi er alle forskellige og har forskellige behov og derfor er min fornemste opgave som Body SDS Terapeut at lytte til netop dine behov, og at vi i dialog med kroppen, sammen finder den rette vej.

  *Der kan være et behov for en uddybende samtale og andre gange er der bare behov for at vi arbejder med kroppen i stilhed.

  *Fælles for mine behandlinger er, at vi arbejder med Body SDS Grundåndedrættet. Grundåndedrættet er en stor gave til os mennesker og et effektivt og nyttigt værktøj som du også derhjemme kan få stor glæde og gavn af !

  *Hjernen oftest har brug for samtalen, kroppen har brug for berøring og barnet i os har brug for at vi er respektfuldt og kærligt tilstede.

  Jeg glæder mig til at møde dig
  Hilsen Janne

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2024Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas Lassithiotakis12
2024Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen6
2023Indføling 2B v. Lotte Justesen12
2023Sygdomslære: Astma & Bronkitis v/Keven Bruun12
2022Ryg 1 v. Keven Bruun6
2022Indføling 1 v. Ditte Magtengaard6
2022Stress v. Keven Bruun12
2021Fod-Ankel forstuvning & hælespore v/Zarbina Andersen, Michael Iven & Claus Linnemann6
2021Kold Skulder v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen6
2021Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn, Zarbina Andersen & Lars Simonsen6
2021Skulder Tendinitis v. Zarbina Andersen, Niels Anders Thorn & Lars Simonsen6
2021Hofte/bækken v/Claus Linnemann & Zarbina Andersen12

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.