Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Karina Pilgaard Nielsen

Karina Pilgaard Nielsen

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2017

Hovedgaden 55B, 2. sal
2970 Hørsholm

20334315

RAB Registreret

Om mig

 • Hej jeg hedder Karina

  Jeg tilbyder Body SDS behandling i Hørsholm og Body SDS grundtræning i Søborg via FOF
  Jeg har stor erfaring med Stress, angst, sorg, kæbespændinger, hovedpine, spændinger i ryg, lænd og hofte, muskelsmerter i forbindelse med dårlige arbejdsstillinger, fysiske og psykiske overbelastninger.

  INTRO

  Jeg har siden 2016 haft klinik i hjertet af Hørsholm. I mine behandlinger har jeg fokus på at skabe ro og nærvær for dig. Jeg vil møde dig med nysgerrighed og omsorg, så vi kan oparbejde fælles tillid, som er det bedste udgangspunkt for at kunne finde årsager til de udfordringer, du kommer med og på den måde få løsnet op i krop og sind.

  BAGGRUND

  Privat bor jeg i Humlebæk sammen med min kæreste.
  Jeg har det meste af mit professionelle liv arbejdet med at styrke, udvikle og støtte mange forskellige slags mennesker. Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog og har i mange år arbejdet på et bosted for udviklingshæmmede, hvor mit fokus primært har været, at finde ind til kernen, så den enkelte kunne få de bedst mulige betingelser for et godt liv på egne præmisser. Jeg har her bl.a. arbejdet professionelt med den tidlige tilknytning, og hvad vores familiemønstre gør for vores videre livsbetingelser.
  Jeg fandt selv Body S|D|S i 2012, da min far pludselig blev syg, og jeg samtidig stod i en krise på mit daværende job. Jeg mærkede derfor på egen krop, hvordan spekulationer, stress, angst og sorg satte sig fast og blev til fysiske spændinger. Jeg fik her øjnene op for dette fantastisk system, som kunne støtte mig både fysisk og psykisk til at give slip på de udfordringer, jeg oplevede på daværende tidspunkt. Jeg har siden brugt Body S|D|S behandlinger og træningen til at støtte mig fysisk og psykisk, når jeg har mødt større og mindre kriser i mit personlige og i mit professionelle liv.

  FILOSOFI

  Hos mig tager alle behandlinger udgangspunkt i dig lige nu og her. Her fra arbejder vi sammen om, at finde ind til roden af de udfordringer, du står i lige nu, hvad enten det er fysisk, mentalt eller psykisk.
  Jeg tror på, at alle mennesker fortjener at blive mødt med empati, omsorg og forståelse. At blive mødt nysgerrigt, som den du er, er efter min filosofi det bedste udgangspunkt for at turde gøre noget andet – for at kunne udvikle sig. Det at oparbejde en fælles tillid til at kunne slippe noget for at kunne give plads til noget nyt.

Mine kurser

År Type Timer
2024 Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen 6
2023 Behandlings supervision v. Lotte Justesen 3
2023 Sygdomslære: Skoliose v. Zarbina Andersen & Thomas Klarskov 12
2023 Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll 4
2023 Fod: Knyster, platfod & hammertæer v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6
2023 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn 6
2023 Sygdomslære: Astma & Bronkitis v/Keven Bruun 12
2023 Samtalebaseret supervision v/Lotte Justesen 4

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.