Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Karsten Kristensen

Karsten Kristensen

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2022

Kongshøjvej 10
4700 Næstved

21867632

RAB Registreret

Om mig

Hej! Jeg hedder Karsten

Jeg tilbyder Body SDS behandling i Næstved, Holmegaard , Præstø, Haslev, Vordingborg, Karrebæksminde.
Jeg har stor erfaring med Stress-håndtering, hovedpine, nakke-, skuldre- samt ryg- og lændeproblemer.

INTRO

Efter 20 år som selvstændig i cateringbranchen valgte jeg i 2019 at uddanne mig til Body SDS-terapeut. Baggrunden for mit karriereskifte skyldtes, at jeg på egen krop havde erfaret, hvor ødelæggende stress kan være og hvilken stor hjælp, man kan få gennem Body SDS behandlinger.

Siden jeg startede min egen klinik, har jeg haft dette slogan: ”mit formål er at hjælpe mennesker til et liv uden smerter”. Fordi jeg er af den holdning, at dit liv er for kort til at skulle kæmpe med smerter, stress eller mangel på fysisk og mental velvære.

Når du vælger at få Body SDS behandlinger hos mig, er du fuldt dækket ind, da jeg har tegnet en forsikring hos DAKOBE – Danmarks Komplementære Behandlere.

BAGGRUND

At det blev Body SDS-terapeut, jeg valgte at uddanne mig til, var lidt af en tilfældighed. Min sædvanlige massør var på ferie, og jeg faldt over en Body SDS behandler, som jeg bookede tid hos.

Der skulle ikke mere end én behandling til, før jeg kunne mærke, at denne behandlingstype kunne noget helt specielt, jeg ikke havde prøvet før. Kort tid efter tog jeg til en introduktionsaften til uddannelsen, hvor jeg mødte nogle af dem, der står i spidsen for Body SDS i Danmark.

Jeg blev virkelig fascineret af at se, hvad de kunne, og allerede dagen efter tog jeg en stor beslutning og meldte mig til uddannelsen. Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund, og massøren vendte jeg aldrig tilbage til.

Privat bor jeg med min familie lidt uden for Næstved på en landejendom med masser af skøn natur lige uden for døren. Det er i disse dejlige rammer, jeg har min klinik og tilbyder mine behandlinger.

FILOSOFI

Jeg er meget løsningsorienteret i mine behandlinger og forsøger at finde ind til kernen af dit problem så hurtigt som muligt. I mine behandlinger tager jeg både hånd om din fysiske tilstand og din mentale balance, som den er lige nu.
Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig af med de skavanker og smerter, du døjer med i din hverdag.

 

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2024Skulderproblemer: Tendinitis v. Lars Simonsen & Zarbina Andersen6
Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.