Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Merete Rostrup Fleischer

Merete Rostrup Fleischer

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2023

Lille Strandstræde 14C, stuen
1254 København K

20318121

RAB Registreret

Om mig

 • Hej! Jeg hedder Merete Fleischer.

  Jeg tilbyder Body SDS behandling i København K, lige ved Nyhavn.
  Jeg tilbyder Body SDS grundtræning i København, bl.a. i Parken.
  Jeg har stor erfaring med nakke-, kæbe-, lænde- og hofteproblematikker, sammenhængen mellem fysiske smerter og fx sorg, angst, stress, depression, søvnproblemer, træthed, tankemylder m.v.

  INTRO

  Velkommen til MF.
  Du bevæger dig hen over et myldrende Kongens Nytorv, ind og ud mellem Nyhavns turister og lander i en fredfyldt, smuk og bortgemt gård i Lille Strandstræde. Her finder du MF. Merete Fleischer? Ja! Med Fingrene? Også det.

  Det billede beskriver egentlig meget godt min egen tur fra et liv oppe i hovedet og ned i kroppen. Som mor til to, først merkonom, sidenhen cand.mag. i filosofi og dansk sprog, først øbo, sidenhen hjemvendt københavner, nogle gange selvstændig, andre gange ansat … Uanset hvad og hvor havde jeg altid det forkromede overblik og styr på alt og alles. Jeg var dygtig, jeg løb stærkt og ’nej’ var et ord, der sad henne i et støvet hjørne af mit ordforråd og kedede sig.

  BAGGRUND

  I 2020 fik jeg begyndende stresssymptomer – ironisk nok en måned efter, jeg var startet på Body SDS-uddannelsen. Set i bakspejlet giver det rigtig god mening: Jeg var landet et sted i livet, hvor der var plads til at brænde en lille smule sammen og se på, hvad der skulle til, for at jeg trivedes og ikke ’bare’ præsterede og opfyldte behov.

  Få måneder senere sagde jeg mit job op og rykkede ind i det fredfyldte lokale lige ved Nyhavn. Det var en ubetaleligt god beslutning, for efter endt uddannelse stod jeg med over 800 elevbehandlinger i hænderne og en masse erfaring, jeg ikke vil have været foruden.

  Et redskab, der ofte er nyttigt i de behandlinger, jeg giver, er at justere balancen mellem det sympatiske og det parasympatiske nervesystem, eller lidt mere enkelt sagt: Tage kroppen ud af det alarmberedskab, den har vænnet sig til at være i. Og her kommer vejrtrækningen ind i billedet.

  Men når det er sagt, så er det vigtigste i mine behandlinger processen og det at møde dig, hvor du er, og tage udgangspunkt i det, du mærker i din krop. Vi går vejen sammen – i det tempo, du kan være med i.

  FILOSOFI

  Om vi vil det eller ej, er arbejdet med kroppen, og hvordan vi har det, en proces. Nogle gange skal vi helt genetablere kontakten til kroppen. Første skridt er at mærke, hvordan du har det, og hvad du føler omkring en situation. Det giver en erfaring med, at du kan stole på det, du mærker. Og så er skridtet til at handle derefter blevet en lille smule nemmere at tage.

  TRÆNING

  I grundtræningen opnår du en bedre led- og kropsfornemmelse og får dermed hurtigere en bedre kontakt til din krop. Det hjælper dig til selv at blive opmærksom på og slippe spændinger i hverdagen.

Jeg tilbyder også træning

Træning:Sted:Dag:Tid:
GrundtræningBody SDS Parkenonsdagkl. 13:30-15:30
Læs mere på min hjemmeside

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2024Supervision v. Andrrew E. E. Mogensen1.5
2024Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas Lassithiotakis12
2024Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen6
2023Behandlings supervision v. Lotte Justesen3
2023Sygdomslære: Skoliose v. Zarbina Andersen & Thomas Klarskov12

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.