Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Michaela Hansson

Michaela Hansson

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2022

Wisehouse
Gammel Køge Landevej 737C
2660 Brøndby Strand

31220279

RAB Registreret

Om mig

 • Hej jeg hedder Michaela og jeg tilbyder behandling i Brøndby Strand.

  INTRO

  Jeg har arbejdet med markedsføring samt online udvikling af hjemmesider grafisk og teknisk i 15 år. En dag besluttede jeg, at jeg ville lave noget andet, noget du ved, der gjorde en reel forskel for mennesker i virkeligheden, og ikke “bare” gjorde livet nemmere for folk, der sad bag en skærm. Uddannelsen til Body SDS kropsterapeut var svaret.
  Jeg kendte ikke Body SDS før jeg valgte at tage uddannelsen. Jeg elsker mit job som kropsterapeut, og jeg oplever det som en særlig styrke og dybde i behandlingen, at se dig som ”ét hele menneske”, hvor samspillet mellem det fysiske og psykiske er vigtigt.
  Når jeg har klienter på briksen, er det vigtigt for mig at være 100% tilstede. Jeg er imponeret over de resultater Body SDS -behandlingen giver mine klienter, hvilket mange også giver udtryk for efter behandlingen.

  BAGGRUND

  Jeg er gift med min mand, som jeg har kendt siden jeg var 18 år. Sammen har vi to voksne døtre. Vi bor i Brøndby Strand få hundrede meter fra den smukke natur og dejlige strandpark.
  Jeg elsker at være i selskab med inspirerende mennesker, der har deres eget syn på livet, og som ikke nødvendigvis følger flokken i tykt og tyndt. Generelt er jeg en udadvendt og imødekommende person.

  Jeg ser mig selv som nørd på den fede måde. Jeg elsker at dyrke ”djævlen i detaljen”, og at dygtiggøre mig indenfor de områder af livet, der interesserer mig, både på det fysiske-, mentale- og åndelige plan.

  Jeg har gode erfaringer med at udvikle mig personligt, og en gang i mellem  træde et par skridt ud fra min komfortzone. Eksempelvis har jeg et par gange stoppet min karriere for at tage en uddannelse, der har bragt mig i en ny retning. Senest tog jeg springet fra 8-16-online-dude-job til nu at være selvstændig Body SDS-kropsterapeut, et spring jeg på ingen måder fortryder. Også selvom der naturligvis er dage, hvor usikkerheden rammer og rusker i mit system.

  Jeg har dyrket sport hele livet. Som voksen har dans som jitterbug, rock n’roll, hiphop, funk og latin fyldt meget i kalenderen. Derfor synes jeg også det er sjovt og udfordrende at undervise i Grundtræning

   

  FILOSOFI

  Det er vigtigt for mig at skabe et trygt rum, når du kommer til behandling hos mig.

  Jeg hjælper dig med de fysiske og/ eller psykiske udfordringer, du kommer til mig med, så du ofte oplever færre eller ingen smerter efter endt behandling.
  Gennem behandlingerne ønsker jeg at skærpe din bevidsthed på din krops signaler, samt give dig mod til at tage dem seriøst – på briksen såvel som i din hverdag.

  Jeg glæder mig til at møde dig.

Mine kurser

År Type Timer
2024 Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen 6
2024 Body SDS Bindevævsuddannelse v. Zarbina Andersen, Lotte Justesen & Marc Garby 12
2023 Skulder Bursitis v. Niels Anders Thorn 6
2022 Ledkursus: Ryg 2 v. Keven Bruun 6
2022 Fod: Ankelforstuvning & hælespore v. Michael Iven & Zarbina Andersen 6
2022 Ryg 1 v. Keven Bruun 6
2022 Diskusprolaps v. Claus Linnemann 6

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.