Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Ulla Pausgaard

Ulla Pausgaard

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2024

Bredstenvej 22
7182 Bredsten

+45 40811615

RAB Registreret

Om mig

Hej! Jeg hedder Ulla

Jeg tilbyder Body SDS behandling og træning i naturskønne omgivelser i Bredsten imellem Vejle og Billund. Jeg har erfaring med hovedpine-, nakke- og skulderproblematikker, stressrelateret ubalancer, irritabel tyktarm, ADHD, epilepsi, eksamensangst, væskeophobninger, hælsporer og sportsskader.

INTRO

Med rigtig mange timer brugt i foreningslivet, breddeidrætten og eliteidrætten indenfor håndbold ser jeg tilbage på et fantastisk fællesskab med glæde og hvordan jeg som ung tog en velfungerende krop for givet, veltrænet og sommetider overtrænet med deraf skader til følge. Mit fundament var ikke stærk nok til konkurrencesporten i begyndelsen, da jeg i mine teenageår brugte mange kræfter på at optræne styrken i mine ankel- og fodled. Men det har givet mig bevidsthed om kroppen og eget ansvar for at træne de manglende færdigheder, for at opnå det som giver den bedste version af mig, i alle livets forhold. Det er ikke altid nemt på egen hånd, så det at kunne søge hjælp hos andre der har oplevet lignende eller fagpersoner som guidede og støttede, betød alt for mig.

BAGGRUND

Jeg er født i 1968, bor sammen med min mand og vi har en voksen datter. Jeg har arbejdet med alt fra salg af sportstøj, rejser, kaffe til grafisk produktion og senest som massør og nu Body SDS kropsterapeut. Med en opvækst på landet og naturligheden i at f.eks. hovedpine var noget der kom, hvis jeg var dehydreret, inaktiv, manglede frisk luft eller søvn, havde spist for lidt eller forkert. Ligger det som en beroligende tryghed at vide, at kroppen fysisk, psykisk og mentalt hænger sammen.

Det er aldrig for sent at ændre kurs, videreuddanne sig eller få det bedre eller helst godt, uanset hvad livet byder os. Livets omstændigheder rammer os alle i større eller mindre grad. Mit liv har bestemt ikke været fri af udfordringer, men jeg har en grundlæggende livsglæde, som jeg er meget taknemlig for, især da jeg ved, at det ikke er alle forundt. Jeg ved hvor sårbart det er selv eller være pårørende til udfordringer der virker håbløse. De fleste ved, at hvis vi ønsker at ændre noget skal vi gøre noget andet end vi plejer, hvad og hvor meget vi er villige og trygge ved at give afkald på, er alt afgørende for resultatet i forhold til at få det bedre.

FILOSOFI

Generelt synes jeg vi bruger kroppen alt for lidt – jeg tænker ikke kun på motion og korrekt åndedræt, men f.eks. det at synge og danse. Naturlige fælles glæder vi fjerner, uden at erstatte med tilsvarende, som har samme meget essentielle betydning for vores helbred i krop og sind.

Jeg interesserer mig for dig og hvad du har på hjerte og hvordan du i harmoni med dine værdier får mere styrke til at være dig. Med ro og tryghed ønsker jeg, at være med til at bane vejen for eller tilbage til et liv med mere balance og glæde. Alene kan vi lidt, sammen kan vi meget.

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.