skip to Main Content

Du kan desværre IKKE længere benytte vores apps, da det kræver en større opdatering. Vi arbejder på en ny og forbedret løsning, som vi forventer færdig i foråret 2022.

Kom i bedre form, afspænd kroppen, stress af og få en smuk, tonet krop – Alt sammen hjemme fra med hjælp fra Body SDS træningsappen

Body SDS´ træningsapp er delt op i 6 kategorier: Pafei, Cufei, Avanceret stræk, Foam roller, Gravid og Stress. I hver kategori finder du flere forskellige videoer på mellem 5 og 30 minutter. I kategorierne Pafei, Cufei og Gravid kan du også vælge at hente den fulde serie af alle øvelser i den givne kategori.

Pafei

Pafei er vores intense træningsform med fokus på råstyrke, udholdenhed og tempo. Med ledtræning, kraftfulde sjippeøvelser, powertræning af muskler og effektiv cirkeltræning vil du på kort tid opnå en fantastisk fysik og et himmelsk velvære. I app´en finder du 5 forskellige videoer og én video med den fulde serie. Læs mere om Pafei HER.

Cufei

Cufei er vores tekniske træningsform, som optræner kroppens fundament gennem koordination-, muskel- og ledtræning. I app´en finder du 11 videoer med forskellige øvelser og én video med den fulde serie. Læs mere om Cufei HER.

Avanceret stræk

De avancerede strækøvelser korrigerer muskelubalancer i kroppen. I kategorien finder du 3 forskellige øvelser som hver i sær har sit fokus: afspænding af ryg og skuldre, afspænding af vrist, underben, knæ, bækken, inderlår og ryg og til sidst afspænding af vrist, underben, knæ, lyske, forsidelår, hofte og ryg.

Foam roller

Øvelser med en skumrulle/foam roller retter på kroppens skavanker og afspænder kroppen. I kategorien finder du 12 videoer. Hver øvelse er specialdesignet med et målrettet fokus: afspænding af skuldre, afspænding af øvre ryg, afspænding af ryg med fokus på balance, afspænding af nedre lænderyg, afspænding af mave og organer, afspænding af nedre bug, afspænding af lyske, afspænding af forsiden af lår, afspænding af ydre lår, afspænding af lægmuskler og til sidst afspænding af ydre underben.

Gravid

Vores grundlægger har specialdesignet træningsøvelser til dig, der er gravid, med fokus på at forebygge graviditetsgener som væskeophobninger, cellulitis og bækkensmerter. Træningen holder dig samtidig fit under din graviditet. I Gravid-kategorien finder du også videoer med effektive massageteknikker af den gravide (som din ven eller kæreste kan udføre på dig), par-yoga-øvelser, babymassage-teknikker, ammefif og løfte/bæreteknikker. I kategorien finder du 17 videoer og én video til sidst med hele serien.

Stress

Her finder du øvelser mod stress, som giver dig overskud, ligevægt og skaber indre ro. I kategorien ligger to videoer, målrettet til to forskellige former for stress: leverstress og hjertestress. Leverstress er en indadvendt stressform, hvor leverens funktioner er under belastning. Læs mere om leverstress HER. Hjertestress er en udadvendt stressform, hvor hjertets funktioner er under belastning. Læs mere om hjertestress HER.

APP SUPPORT

opret supportsag

Kan du ikke løse problemet med vores oftest stillede spørgsmål, har du mulighed for at oprette en supportsag. Denne vil blive behandlet indenfor 1-3 hverdage. For at kunne hjælpe dig på bedste vis, har vi brug for nogle oplysninger i forbindelse med gennemgang af din supportsag, hvorfor du bedes udfylde alt i kontaktformularen nedenfor.

Vigtigt! Før du indsender en supportsag skal du sikre dig:

  • Du har opdateret appen til den seneste version
  • Du har forsøgt at fjerne og geninstallere appen
  • Du har en stabil internetforbindelse
  • Du har minimum XX megabyte hukommelse tilbage på din smartphone eller tablet

Alle felter markeret med * i formularen er obligatoriske

  • Max. file size: 24 MB.
  • iPhone, Android, iPad etc.
  • Test det via www.bredbånd.dk/hastighedstest
Back To Top
×Close search
Søg