skip to Main Content

Kommende Forløb:

Varighed: 7 dage
Niveau: For alle

Beskrivelse:

Aquadeam er en udrensningskur med fokus på hele kroppen, hvor du afslutningsvis skal igennem et intensivt og givende træningsforløb.

Træningsforløbet indebærer kraftfulde energiøvelser og afspændende, rolig meditation. Her gennemarbejder vi muskler, led og organer som et boost til din vedligeholdelse af kroppen som samtidig vil give dig følelsen af let hed og fuld bevægelighed tilbage i kroppen!

Praktisk:

Aquadeam løber samlet over 7 dage, hvor du selv står for de første 5 dage. De sidste 2 dage afholdes som et intensivt kursus med træning og energiarbejde i vores lokaler i Parken fra kl. 9 til 14.

På alle 7 dage skal du være på sund, mættende og nærende skånekost (diætkost).

Der er 5 niveauer af skånekosten.

Her kan du selv vælge, hvilket niveau du ønsker at spise efter, alt afhængig af hvor dybt, du vil udrense dit system.

Undervisningen varetages af en udvalgt Body SDS-terapeut, og du vil være i trygge hænder under hele forløbet.  Kursusmateriale med vejledning til diætkosten kan downloades 3 uger før kursusstart via et link, du får i din ordrebekræftelsesmail.

Dit udbytte:

Et energi boost af rang! Nyt liv, bedre kondition, afgiftede muskler, sener og led, afgiftede organer på celleniveau, regenereret immunforsvar, hormonsystem og nervesystem, øget kropsbevidsthed og en mere afslappet sindstilstand.

Målgruppe:

Kurset er for ALLE, også dig, der ikke er i god form, da der tages hensyn til den enkelte deltager. Alle træner ud fra deres nuværende niveau og deltager så aktivt som muligt.

Aflysning:

Gældende regler for afbud til et tilmeldt kursus findes i vores handelsbetingelser

Ønsker du yderligere information, kan vi kontaktes på tlf. 33 32 30 90

Andre kurser der vil interessere dig:

AQUATEAM DETOX

FASTEUDRENSNING AF GIFTSTOFFER

MASSAGEKURSUS FOR BEGYNDERE

SKAB GLÆDE MELLEM MENNESKER

FALLES DETOX

FORYNGELSESKUR FOR KROP OG SJÆL

Back To Top
×Close search
Søg