Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

For mig er Body SDS min livseliksir. Jeg er helt overbevist om, at det er dét der holder min 87-årige krop i gang.

For mig er Body SDS min livseliksir. Jeg er helt overbevist om, at det er dét der holder min 87-årige krop i gang.

Jeg har fået Body SDS behandlinger gennem 25 år. Min krop fortæller mig, når skal jeg til behandling. Jeg kan mærke en uro i kroppen, når det er ved at være tid. Og når jeg kommer til behandling behøver jeg slet ikke fortælle, hvor jeg har ondt. Behandlerens fingre læser ligesom min krop og mærker det.

Jeg startede med at få behandlinger, fordi jeg var nysgerrig. Jeg har været opereret mange gange i mit liv, så er der jo altid lidt at arbejde med. Og så har jeg altid været interesseret i at gøre noget godt for kroppen. Her har Body SDS været det rigtige for mig, både behandlinger og træning.

Jeg er også rigtig glad for Body Meal til morgenmad. Så ved jeg, at jeg får en god start på dagen. Jeg er almindeligvis ikke sulten om morgenen, men jeg ved jo, at min krop skal have noget. Her er Body Meal dejligt og nemt.

For tiden går der 3-4 måneder mellem jeg får behandling. Det er min luksus. Det koster mange penge ja, men det er min krop værd. For mig er Body SDS min livseliksir. Jeg er helt overbevist om, at det er det der holder min krop i gang. Og jeg føler mig priviligeret over, at jeg har det så godt i en alder af 87 år.

Citat: Anne Marie Kirstein, 87 år

Næste