Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Freya Lops

Body SDS har forandret mit liv. Det er simpelthen noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Jeg fik Body SDS behandlinger, fordi jeg havde tankemylder og stress og sov derfor ikke. Jeg havde ikke sovet i en måneds tid – sådan føltes det – og mit liv hang ikke sammen. Jeg fungerede slet ikke som menneske.

Så blev jeg anbefalet at prøve Body SDS af en veninde. Jeg kom i et forløb over to måneder. Det har forandret mit liv.

Body SDS har lært mig at acceptere mine følelser

Jeg har grædt meget under behandlingerne. Jeg er simpelthen kommet i kontakt med nogle følelser, som jeg havde lagt låg på. Jeg ville eksempelvis ikke acceptere, at jeg havde fået stress. Jeg forsøgte at arbejde med ud af det, og det var jo bare den helt forkerte strategi. Og Body SDS behandlingerne har lært mig, at acceptere mine følelser. Så man kan sige at jeg har lært meget af min krop – da jeg fik kontakt til den.

Jeg følte mig vægtløs

Jeg følte, jeg kunne flyve allerede efter 1. behandling. Jeg følte mig vægtløs, som om en sten var lettet fra hjertet og mine skuldre. Og så kunne jeg ret hurtigt slippe den medicin, jeg fik af lægen for at kunne sove.

Jeg gik i ca. 2 måneder for at få løsnet op for stressen.

Jeg prioriterer det stadig den dag i dag, selvom jeg ikke har problemer med stress, søvnproblemer og tankemylder mere. Fx op til jul hvor jeg har meget travlt på arbejde, der kom jeg til behandling for lige at forebygge. Og jeg kan mærke, at jeg får det der ekstra overskud til at komme igennem travle perioder.

Giv det nu en chance!

Jeg blev skræmt over prisen, da jeg først undersøgte om Body SDS. Men jeg kan bare sige, at det har været alle pengene værd. Og til dem der siger, at det er for dyrt, der siger jeg: slip skepsissen og kast dig ud i det. Jeg synes virkelig, det er synd, hvis folk ikke kaster sig ud i det, og giver det en chance, nu hvor jeg kan mærke, hvordan det har forandret mit liv.

Næste