Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Henriette Brøndsholm - Body SDS løsner krop og sind

“Body SDS løsner hele kroppen og sindet op”

Jeg vil hermed gerne udtrykke min største taknemmelighed for, at der gennem Ole Kåre Føli og Andrrew E. E. Mogensen overhovedet findes et behandlingssystem af denne karakter, og at der overhovedet findes så enestående behandlere som Ole og Andrrew.

Jeg har jævnligt gået til behandling hos dem siden jeg var ca. 12 år, jeg er nu 29 år. Jeg blev ansat som 8-9 årig ved Den kgl. Ballet og blev hurtigt klar over, at hvis min krop overhovedet skulle kunne klare dette både fysiske og psykiske pres, som en balletdanser udsættes for, så måtte der professionel hjælp til.

Teatret har naturligvis deres egne tilbud om massage og fysioterapi når man har fået skader, men dels når det ikke i dybden og dækker ikke hele kroppen fra hoved til hæl på én gang, og dels er den slags behandlinger ikke forebyggende.

Jeg tilskriver mine jævnlige behandlinger hos Ole, at jeg har kunnet klare mig igennem min karriere uden skader, hvad der er helt uhørt i et sådant job, som jeg nu har haft i 21 år. Body SDS går ind og løsner hele kroppen og sindet op, så kroppen selv kan hele evt. overbelastninger.

Derfor vil det være et stort ønske, at dette enestående system må få flere behandlere, så flest mulige mennesker kan få den helt rigtige hjælp, som enhver der har prøvet det, vil give mig helt ret i.

Henriette Brøndsholm

Næste