Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Jørgen Leth - En videnskab helt for sig selv

Jørgen Leth

  ”Det er en videnskab helt for sig selv”

Jeg betragter det som et privilegium at have været i behandling hos Ole Kåre Føli i hans og Andrrew E. E. Mogensens Body Self Development’s System.

Jeg har gennem mange år lidt af dårlig ryg og har været turen rundt i forskellige behandlingsformer. Også her i Haiti, hvor jeg har boet de sidste 9 år, går jeg til behandling – massage og akupunktur to gange ugentlig.

Men for at være på toppen til Tour de France, skal jeg altid lige ud til Ole Kåre Føli. Og bagefter, når strabadserne med de lange rejser fra etape til etape er overstået, så trænger jeg til at blive repareret igen. Jeg ved, at der også er en del skuespillere, fotografer, og sportsfolk med erhvervsskader, som hører det trofaste klientel.

De behandlinger jeg har oplevet hos Ole Kåre Føli er i en klasse for sig. Det er en fantastisk fornemmelse af mærke hans systems dybe viden om kroppen. Det er som om der trykkes på hemmelige knapper i ens organisme. Man føler, at det er en helt individuel og skræddersyet behandling, man får her.

Det er en kliché at tale om mirakler. Men man føler virkelig, at her tager magiske hænder fat på de rigtigt steder, og det er som om kroppen åbnes af behandlingen. Det er uhyre nøgternt og enkelt, men det mærkes som om kroppen befries for sin låsthed. Den hjælpes til at komme ud af sit panser. De greb terapeuten tager på én er som usagte spørgsmål, der besvares af kroppen selv. Man forstår, at den indsigt som ligger bag behandlingen i nogle tilfælde vil kunne gøre – ja, lad os bare sige det: mirakler.

Men Body SDS er ikke baseret på nogen form for mysticisme. Slet ikke. Behandlingen er 100% konkret. Det er behandlerens viden, erfaring og særlige evne som tager éns krop på en slags rejse. Jeg ved, at det er Ole Kåre Følis passion at give det han kan, videre. Det de har udviklet derude i Karlslunde gennem årene, det er en videnskab helt for sig selv.

Jørgen Leth

Næste