Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Vigga Bro - Body SDS hjalp, da kiropraktik ikke gjorde

 ”Helt konkret kan jeg fortælle, at Body SDS i flere tilfælde har hjulpet mig, hvor kiropraktik ingen effekt havde”

Jeg har i ca. 10 år gået til behandling og træning hos Andrrew E. E. Mogensen.

Som skuespiller kommer man tit ud for at måtte gentage belastende bevægelser eller vinkle sin krop akavet, fordi det passer til den karakter, man nu skal spille. Kort sagt: man er udsat for at få skader på sin krop. Her har Andrrew E. E. Mogensen været mig en uvurderlig hjælp, og gang på gang hjulpet mig på benene igen.

Men det er ikke kun i funktion af behandler- og træningsinstruktør, jeg værdsætter Andrrew og hans system, det er den dybe viden han har om, hvordan sindet spejler sig i kroppen.

I første omgang kan det være kunstneren i én, der forstår – og har brug for Andrrew E. E. Mogensen og det system, han arbejder ud fra – men så bliver det også et spørgsmål om ens personlige udvikling, og glæden ved den styrke man bygger op.

Det er en skuespillers faglige viden, at krop og sind hænger sammen; det er der ikke noget mystisk i, men der er nok en del, der ikke forstår det, og derfor heller ikke kan forstå, hvor vigtigt for ens helbred den viden kan være.

Men helt konkret kan jeg sige, at Andrrew E. E. Mogensen i flere tilfælde har hjulpet mig og min mand, Erik Moseholm, hvor almindelig kiropraktik ingen effekt havde.

Vigga Bro

Næste