Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Afstressende julejuice og smoothies til december

December måned er mørk og hyggelig, men for mange også ekstra stressende. Sociale forpligtelser og deadlines på arbejdet kombineret med fed og sukkerfyldt mad er det ikke mærkeligt. Heldigvis kan en lang række frugter og grøntsager berolige nervesystemet, kontrollere blodtrykket og afslappe musklerne. Giv din krop et veltiltrængt boost med en lækker smoothie og en juleinspireret juice, der hjælper din krop til at håndtere eventuel julestress.

Julejuice

Denne juice skaber med garanti en dejlig julestemning. Den dufter og smager skønt, og har en udrensende effekt og et højt skud C-vitamin.

2 appelsiner
4 mellemstore gulerødder
2 æbler
1 rødbede
2 cm frisk ingefær
1-2 tsk. kanel
Lidt hørfrøolie

Skræl appelsinerne. Skrub rødbeden og gulerødderne rene, og læg ingredienserne i juiceren. Hæld lidt olie i og drys med kanel inden servering.

Rødbeder er rige på jern, B-vitaminer, C-vitaminer, magnesium og kalk. Jernet hjælper bl.a. med at cirkulere ilten rundt i kroppen, og hjælper også med at rense kroppen for affaldsstoffer. Gulerødder indeholder masser af A-vitamin, som er godt for synet og dit immunforsvar.

Afslappende avokado-, ingefær- og spinatsmoothie

10 g frisk ingefær (eller efter smag)
1 banan
1 avokado
¼ agurk
1 stilk bladselleri
1 håndfuld frisk spinat
1 lille håndfuld spirer
Friskpresset citronsaft
3 dl ris- eller mandelmælk

Skræl ingefær og banan, fjern skal og sten fra avokadoen. Held ingredienserne i blenderen, og blend til smoothien er jævn og “glat”. Pynt evt. med friske spinatblade på toppen.

Bananer indeholder mange fibrer, og virker stabiliserende på fordøjelsen. Spinat er rig på jern, og magnesium, der virker muskelsafslappende. Selleri har en god effekt på fordøjelsen og er, ligesom spinat, kendt for at berolige nerverne pga. de høje mængder af calcium.