Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Fra lavt selvværd og fysiske skavanker til snart færdiguddannet Body SDS kropsterapeut. 

”Første gang jeg prøvede en Body SDS behandling var i foråret 2017. Det var på en workshop i forbindelse med et selvværdsforløb jeg deltog i. Det eneste jeg vidste om behandlingen var, at det ville hjælpe mig til bedre kropskontakt og ville løsne spændte muskler. ”

På det tidspunkt anede jeg ikke, at jeg havde brug for bedre kropskontakt. Jeg var heller ikke klar over, at jeg faktisk var spændt op i hele kroppen. Mit liv handlede kun om, at få tingene på min to-do-liste gjort, så jeg kunne skynde mig videre til det næste – og det næste og det næste. Uden pause, og uden at nyde livet. Det var som én stor kamp for at overleve og det føltes sindssygt hårdt, at være en familie med små børn.

Faktum var, at jeg var ude af stand til at trække vejret naturligt. Luften nåede faktisk kun til brystkassen. Når jeg lagde en hånd på min mave og trak vejret ind, kunne jeg mærke, at det slet ikke nåede ned i maven som det faktisk naturligt skal. Bl.a. ved hjælp af Body SDS behandlinger, kan jeg i dag trække vejret korrekt, mærke hele min krop, og jeg er sluppet af med mine mange fysiske skavanker.

For mig betyder det, at jeg i dag har langt mindre tankemylder, har lettere ved at sove, og jeg føler meget mere glæde og lethed i livet. Jeg har lært, hvad der giver mig energi og hvad der dræner mig. Min indre martyr er død og min evige frustration over et eller andet er udskiftet med nysgerrighed på mig selv og mine omgivelser.

Bl.a. ved hjælp af Body SDS behandlinger, kan jeg i dag mærke hele min krop og jeg er sluppet af med mine fysiske skavanker.

1: Hvad var baggrunden for, at du opsøgte og valgte Body SDS-uddannelsen?

Jeg var et sted i livet, hvor jeg var klar til at der skulle ske en forandring. Jeg havde arbejdet som servicechef i mange år og det handler jo også om at hjælpe mennesker, men jeg savnede at kunne hjælpe på et dybere plan. Efter jeg i flere år var blevet behandlet af en kiropraktor for en låst lænd, blev jeg anbefalet at prøve Body SDS kropsterapi og fandt en autoriseret behandler i Aalborg. Allerede efter få behandlinger mærkede jeg en stor bedring i lænden og også i nakke og skuldre. Jeg blev nysgerrig på måden at behandle på, og spurgte interesseret ind til Body SDS, når jeg kom til mine behandlinger.

Blandt andet gennem Body SDS behandlingerne lærte jeg, at mange af mine fysiske spændinger stammede fra mine lave tanker omkring mit eget værd, min evige dårlige samvittighed og overbevisninger om altid, at skulle knokle hårdt for at nå mine mål. Metoden Body SDS anvender i forhold til at behandle og hjælpe mennesker både fysisk, mentalt og psykisk havde gjort et stort indtryk på mig. Efter en kort beslutningsproces valgte jeg at starte på uddannelsen til Body SDS kropsterapeut.

I starten kombinerede jeg uddannelsen med mit job som servicechef i Salling stormagasin i Aalborg. Jeg var så heldig at få en fleksibel aftale med min chef, kollegaer og familie så det kunne lade sig gøre at tage til København en dag om ugen. Efter nogle måneder på uddannelsen sagde jeg mit faste job op for at gå all in med elevbehandlinger hjemme fra og fordybelse i mine studier. På 2. året startede jeg træningshold op, hvor jeg underviser i Body SDS grundtræning.

Det gav mig selvfølgelig en mindre indtægt, men jeg fik langt mere meningsfuld tid og overskud til mine børn, min mand og mig selv. Det var virkelig tiltrængt efter mange år i fuld fart hvor jeg ikke havde mærket mig selv og min krop.

2: Hvad er den største forandring, Body SDS-uddannelsen har givet dig?

Jeg har opbygget en viden, indsigt og stor respekt for, at alt i kroppen har en sammenhæng; både den fysiske krop, den mentale del, altså vores tanker, og ikke mindst vores psyke – vores følelser. Disse 3 elementer skaber helheden i et menneske. Og det er udgangspunktet for at kunne hjælpe inden for Body SDS. Denne måde at forholde sig til det hele menneske har jeg trænet grundigt også med mig selv gennem hele uddannelsen. I dag mærker jeg en tydelig forskel og er mere til stede i mit liv. Jeg oplever følelsen at være grounded og meget mindre stresset. Jeg registrerer min krop og dens signaler, og jeg etablerer et samarbejde med mit ambitiøse hoved. Jeg kan nemmere sige til mig selv, at alt er godt og stoppe eventuelle bekymringer eller negative overbevisninger i tide.

3: Overvejede du på noget tidspunkt at stoppe efter første år af den 3-årige uddannelse?

I princippet kan du stoppe selve uddannelsen efter første år. Så går du derfra og har lært nogen grundprincipper omkring det tekniske i en Body SDS behandling. Men jeg ville bare have mere af det hele! Flere teknikker på behandlingsdelen, højere forståelse for den fysiske træning, sammenholdet med de andre elever og meget mere personlig udvikling. Den del kommer især på 2. året i forhold til, at få øje på sin egen historie og hvilke begrænsninger og benspænd dine ubevidste mønstre har af påvirkning på dit liv.

4: Hvad er de største resultater Body SDS-uddannelsen har givet dig ind til videre?

Min egen personlige udvikling, som virkelig har taget fart, specielt på 2. år af uddannelsen. Men også muligheden for at forme både mit privatliv og arbejdsliv, således at det passer ind i vores familieliv med meget overskud og mere tid til mig selv og mine børn. Jeg har hele tiden ønsket at starte min egen virksomhed som kropsterapeut og træner, og det er en skøn følelse at mærke, at det allerede nu er en realitet.

 5: Hvad er den allerstørste aha-oplevelse på dit uddannelsesforløb?

At vores krop bliver ved med at larme og råbe op, hvis ikke vi lytter til den og respekterer dens signaler. Så sætter det sig som kroniske spændinger og følelsesmæssige blokeringer. Det begrænser vores trivsel og vores evne til at præsterer på de områder, som giver livsglæde og harmoni.

6: Hvilke fordele har Body SDS uddannelsen givet dig?

Jeg har fået et utroligt spændende, interessant og meningsfuldt arbejdsliv, hvor jeg får lov til at gøre en forskel i andre menneskers liv. Jeg oplever mere nærvær sammen med mine børn og i mine relationer. Jeg oplever en større indvendig ro og sikkerhed på mig selv og det giver mig større glæde i livet og tillid til at alting løser sig.

7: Hvilke bekymringer havde du inden du besluttede dig for at starte på Body SDS-uddannelsen?

Der skulle jo både investeres tid og penge, og så skulle jeg helt fra Ålborg til Parken i København for at tage uddannelsen. Men det viste sig at blive den mindste bekymring efter beslutningen var taget og jeg var i gang. Så blev det faktisk let at skære ned på privatforbruget. Penge og sikkerhed er bestemt ikke lig med garanteret livsglæde. For mig blev livsglæde at kunne bidrage til min egen personlige udvikling samtidig med at kunne gøre en forskel i andres liv.

En anden overvejelse var at skulle være væk fra min familie en dag om ugen, når jeg skulle rejse fra Ålborg til København for at komme i skole. Jeg opdagede dog hurtigt, at det gav så meget at blive ”fyldt op” med spændende læring og gode relationer – både på skolebænken, ved briksen og i træningssalen.

Jeg oplever, at jeg bliver stimuleret og samtidig mærker jeg også et overskud jeg aldrig har oplevet før. Det smitter af på hele familien og hverdagen føles meget lettere. Det er uden tvivl de bedste penge og den bedste tid jeg har investeret i nogensinde.

8:Hvad er dit bedste råd til andre, som overvejer at skifte karriereretning?

Mine tanker og mit hoved havde det med at sætte begrænsninger for mig. De overbeviste mig om, at jeg skulle fortsætte med det liv jeg levede, også selvom jeg ikke var glad inden i. Men hvis jeg lyttede til min krop og mærkede efter, så var der ingen tvivl om, hvad der var det rigtige. Min krop råbte et stort ”JA, GØR DET!”  Med tillid til processen og god planlægning løste det sig. Så mit bedste råd er at tage dig tid til at lytte til kroppen og dit hjerte, så kommer svaret.

9: Hvad er du optaget af nu?

Det er blevet så tydeligt for mig, at vi som moderne mennesker lever i, et til tider, meget fortravlet og hektisk samfund. Vi må og skal begynde at tage mere ansvar for os selv. Og det har mange af os desværre ikke lært. Vi bliver stressede og lever i ubalance med alle mulige skavanker og problemer både fysisk og psykisk. Mere end nogensinde, er der brug for den holistiske tilgang til menneskers sundhed og balance, netop den tilgang som Body SDS tilbyder.

Jeg har givet mig selv den størst gave ved at begynde på verdens bedste uddannelse, både af hensyn til min egen trivsel og udvikling, men også for mine børns skyld. De kan lære af den udvikling jeg har været igennem, og jeg kan være med til at støtte dem til et godt selvværd, så de bliver følelsesmæssige robuste.

Nu skal der fokuseres på at lære endnu flere teknikker, forfine allerede lærte teknikker – både behandlingsmæssigt og træningsmæssigt samt den endelige eksamen.

Jeg er virkelig stolt over den transformation jeg har skabt i mit liv og som så tydeligt viser, at det er muligt at ændre retning og skabe et arbejdsliv og en karriere, som giver mening og glæde. Hver dag hjælper jeg mennesker på et dybere plan som så igen kan være mere for deres nærmeste og det giver en enorm dejlig følelse af glæde og taknemmelighed.

10: Hvad byder fremtiden på for dig?

Alt er ikke planlagt ned i mindste detalje i min virksomhed, men jeg ser min fremtid forme sig som professionel kropsterapeut. Og under Body SDS paraplyen har jeg mulighed for, at fortsætte min personlige udvikling, deltage i videreuddannelse samt dygtiggøre og forfine mit håndværk og behandlerevner. Jeg stortrives med at hjælpe mennesker til et liv med højere livskvalitet og færre skavanker gennem større kropsforståelse og mental bevidsthed. Jeg har selv gået vejen og jeg elsker at inspirere og motivere andre til at finde modet og skabe et meningsfuldt, sundt og balanceret liv.

Anne Cathrine Faabæk, 47 år, 3. års elev

Næste