Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Arendse Bigaard, 35 år

HVORFOR VALGTE DU BODY SDS-UDDANNELSEN?

Jeg valgte at starte på Body SDS uddannelsen, fordi jeg i en længere periode havde prøvet Body SDS behandlinger og kunne se, hvor meget gavn jeg havde af dem. Jeg synes, det er meget fascinerende, og jeg har så meget lyst til at hjælpe andre mennesker til at få samme positive oplevelser.

HVAD LAVEDE DU, FØR DU BEGYNDTE PÅ UDDANNELSEN?

Jeg er oprindelig uddannet projektleder og har arbejdet en del år i reklamebranchen.

HVAD LAVER DU TIL DAGLIG UDOVER AT UDDANNE DIG TIL KROPSTERAPEUT?

Jeg arbejder som advokatsekretær på et advokatkontor i København.

HVAD ER MEST GIVENDE FOR DIG VED UDDANNELSEN?

Jeg kan se en vild udvikling hos mange af mine med-studerende, hvilket er spændende og meget opløftende. For mit eget vedkommende, giver uddannelsen mig mulighed for at stoppe op og mærke efter i svære situationer, samtidig med at jeg får en behandling hver uge, når vi øver på hinanden. Så min krop når ikke at blive så stresset som tidligere. Jeg er overbevist om, at vi alle kommer ud på den anden side af uddannelsen som ”nye mennesker”.

HVAD SYNES DU OM OPBYGNINGEN AF UNDERVISNINGEN OG STRUKTUREN I UDDANNELSEN?

Jeg synes, det er rigtig godt. Jeg elsker mine torsdage på uddannelsen i Parken. Somme tider kan jeg godt blive lidt utålmodig, hvad angår behandlingen, fordi jeg bare gerne vil lære det hele med det samme. Men jeg kan sagtens se formålet med, at der undervises i lidt ad gangen, så jeg kan nå at øve mig derhjemme.

HVORDAN VILLE DU BESKRIVE DIN EGEN UDVIKLING UNDER UDDANNELSESFORLØBET INDTIL VIDERE?

Altså, jeg er kun lige startet (i november 2015), så på det personlige plan kan jeg ikke mærke den store forskel endnu – ud over at jeg er blevet bedre til at mærke efter, hvad JEG har lyst til og sætte grænser. Men jeg synes, at det er tydeligt at mærke en udvikling på det fysiske plan. Body SDS træningen gør, at min krop er blevet mere smidig, og jeg har en bedre kontakt til hele kroppen.

VED DU, HVORDAN DU VIL BENYTTE DIG AF UDDANNELSEN, NÅR DU ER FÆRDIG?

Jeg vil meget gerne starte op selvstændigt og leve af at kunne hjælpe andre mennesker. Jeg nyder alle de behandlinger jeg allerede har givet, og jeg elsker at se, hvor glade mine klienter er, når de går ud af døren.

VILLE DU ANBEFALE UDDANNELSEN TIL ANDRE, OG HVORFOR?

Ja, men man skal virkelig også ville det, ellers tror jeg ikke på, at man bliver en god behandler. Det kræver en del tid at få passet klienter ind i fritiden ved siden af et fuldtidsjob, så somme tider må man ”undvære” nogle timer i weekenderne. For mit vedkommende, synes jeg heldigvis, at jeg har fundet en god balance imellem mit job og mine behandlinger.

Næste