Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Annette Linde Tandrup, 51 år

Annette Linde Tandrup Annette Linde Tandrup

HVORFOR VALGTE DU BODY SDS-UDDANNELSEN?

Jeg har valgt Body SDS uddannelsen, fordi jeg har mærket på min krop og i mit sind, hvad behandlingen gør.

Jeg har haft min gang hos Body SDS siden 2003, da jeg jævnligt er blevet behandlet af grundlæggeren Andrrew (Valentino Andersen), og så har jeg gennemført flere Aquadeam udrensnings- og træningsforløb. Body SDS har hjulpet mig igennem flere udfordringer i livet. Udfordringer som har efterladt min krop og mit sind med ar. Udfordringer der tæller både en belastet barndom med overgreb, lammelse efter en fødsel samt et længerevarende stressforløb.

Da jeg for 3 år siden stod et sted i mit liv, hvor jeg skulle skifte vognbane, tænkte jeg, at jeg rigtig gerne ville kunne hjælpe andre mennesker – ligesom Body SDS og Andrrew har hjulpet mig med. Jeg var selv i tvivl om, jeg var stærk nok til at blive behandler… Efterfølgende forstår jeg, at alle – uanset alder, styrke og kropsbygning – udvikler sig rigtig meget og bliver stærkere og stærkere igennem de 3 år uddannelsen varer.

HVAD LAVEDE DU, FØR DU BEGYNDTE PÅ UDDANNELSEN?

Jeg var selvstændig med et større rekrutteringsfirma de sidste 20 år, inden jeg startede uddannelsen hos Body SDS.

HVAD LAVER DU TIL DAGLIG UDOVER AT UDDANNE DIG TIL KROPSTERAPEUT?

Jeg har været så privilegeret, at jeg har kunne gå hjemme og passe børn, mand og hund de sidste 3 år. Derudover har jeg behandlet som elev igennem næsten hele Body SDS uddannelsen fra min egen klinik, Excellent Body&mind.

HVAD ER MEST GIVENDE FOR DIG VED UDDANNELSEN?

Det mest givende for mig er, at jeg kan mærke, at jeg er blevet så meget stærkere både psykisk og fysisk. Og at jeg er blevet mere rummelig, og tror mere på mig selv. Jeg kan magte større pres, end jeg kunne inden uddannelsen. Og så har jeg har fået nogle værktøjer med mig, som jeg kan bruge, når der er behov for det.

Jeg var ikke meget for at træne Body SDS, før jeg blev “tvunget” til det via uddannelsen. Nu kan jeg ikke undvære det. Det er især træningen der gør, at jeg udvikler mig selv fysik og psykisk, så jeg bliver stærkere. Og jeg var ikke nået dertil, hvor jeg er i dag uden træningen.

HVAD SYNES DU OM OPBYGNINGEN AF UNDERVISNINGEN OG STRUKTUREN I UDDANNELSEN?

Uddannelsens varighed på 3 år er perfekt. Tiden har givet mig muligheden for både at dygtiggøre og udvikle mig personligt på samme tid. Der har været tid til at behandle som elev igennem hele forløbet og på den måde øve det lærte samt tjene lidt til betaling af uddannelsen. Det har været rigtig fint for mig, at der ikke bliver lagt for meget vægt på det boglige, men at man lærer ud fra konceptet “ learning by doing”. Og jeg sætter stor pris på, at der har været tid nok til at vente på, at forståelsen kommer, når den kommer.

Uddannelsesmaterialet og undervisningen er af høj standard og er udarbejdet, så det er til at forstå for sådan en som mig, som ikke har en baggrund inden for sundhedssektoren og ikke er den boglige type.

HVORDAN VILLE DU BESKRIVE DIN EGEN UDVIKLING UNDER UDDANNELSESFORLØBET INDTIL VIDERE?

Da jeg startede var jeg ret sart både psykisk og fysisk efter et længerevarende stressforløb. Jeg har igennem årene på uddannelsen følt, at jeg udvikler mig på forskellige måder. Jeg er blevet meget bedre til at mærke og tænke på mig selv, og det giver overskud i dagligdagen. Jeg er også blevet mere trænings- og kostbevidst, og det har smittet af på hele min familie.

VED DU, HVORDAN DU VIL BENYTTE DIG AF UDDANNELSEN, NÅR DU ER FÆRDIG?

Jeg vil fortsætte med at behandle. Jeg vil gerne kombinere Body SDS behandlinger men noget andet inden for sundhed. Så det går jeg og tænker lidt over, hvad det skal være.

VILLE DU ANBEFALE UDDANNELSEN TIL ANDRE, OG HVORFOR?

Helt klart, og jeg har allerede gjort det, hvis jeg føler, det vil være en god vej for vedkommende. Jeg mener, at uddannelsen giver så meget til ens egen udvikling, at det er livets gave til en selv. 

Har man ikke planer om at blive kropsterapeut, er uddannelsen virkelig god som personlig udvikling, da den gør én stærkere og giver mere tro på sig selv.

Annette Linde Tandrup

Annette Linde Tandrup

Næste