Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Body SDS holder min krop i balance

Body SDS holder min krop i balance og giver mig en øget kropsbevidsthed.

Skuespillerinde Beate Bille går til Body SDS´Pafei-træning for at få en bedre kropsbevidsthed, hun kan bruge i sit arbejde

Da Beate Bille for to år siden begyndte at træne pafei og cufei, var det med en stor bevidsthed om, hvad hun gerne ville opnå med body-sds-systemet.
Ti år tidligere havde hun nemlig stiftet bekendtskab med træningen, men kom væk fra den igen, fordi hun skulle ud at rejse og starte uddannelse bagefter.

“Det var lidt tilfældigt, at jeg kom i gang med det dengang. Men denne gang var det med en bevidsthed om, at jeg ønskede at arbejde på at få en større kropsbevidsthed,” fortæller hun.
Og så ville hun gerne holde sig i form.

“Men jeg havde ikke lyst til at træne på den måde, som man fx ofte gør i fitnesscentre, hvor man står og pumper kroppen for at komme til at godt ud, uden at man nødvendigvis ved, hvad det er, man gør,” fortæller Beate Bille, der synes, at en af de største styrker ved Body SDS er, at man får styrket sin kropsbevidsthed.
“I cufei- og pafei træningen får man gået hele kroppen igennem, man får strukket den ud, og man får styrket musklerne. Men først og fremmest træner man indefra og ud. Man får en meget bedre kropsbevidsthed, så man fx kan mærke, hvor det gør ondt, hvad man skal træne mere osv.,” siger hun.

Og netop den øgede kropsbevidsthed kan hun bruge i sit arbejde.
“Som skuespiller er det vigtigt at have en god kropsbevidsthed, fordi man skal bruge sin krop i sit udtryk,” siger hun.


Body SDS fik bugt med vinterinfluenza

Ved siden af træningen bruger Beate Bille Body SDS´ behandlere, når hendes krop trænger til hjælp med at komme i balance.
Det gjorde den i vinters, hvor hun fik en slem influenzavirus, som ikke var til at komme af med.

“Jeg havde høj feber og skulle på teaterturné. Men som ung skuespillerinde aflyser man bare ikke, så jeg var på turne med høj feber og så nærmest en ny vagtlæge hver dag. Men ingen af dem kunne få bugt med virussen. I stedet fik jeg en masse medicin, som jeg slet ikke skulle have haft, og som faktisk gjorde, at jeg fik det endnu værre, ” fortæller hun.

Da turneen var ovre og virusen stadig ikke ville gå væk, valgte Beate Bille at se en behandler hos Body SDS.
“Han løsnede op og afbalancerede der, hvor skaderne sad, så jeg kunne mærke, at blodet begyndte at løbe den rigtige vej igen, og jeg fik det bedre,” siger Beate Bille, der mener, at Body SDS-systemet har mange fordele i forhold til mere traditionelle behandlingsformer.

“Hos en psykolog er fokus mest på, hvad der foregår oppe i hovedet, og hos en kiropraktor eller fysioterapeut handler det kun om, hvad der foregår i kroppen. Men jeg tror på, at der er en meget stærk sammenhæng mellem krop og sind, og der er det, at Body SDS får hele billedet med,” siger hun og uddyber.

“Selvom man har ondt et bestemt sted, er det ikke sikkert, det er der, det egentlige problem ligger. Body SDS-behandlerne diagnosticerer det egentlige problem og arbejder med det, og på den måde behandler og forebygger de på samme tid.”

Beate Bille – Skuespillerinde

 

Næste