Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Min krop kræver Body SDS!

”Min ugentlige Body SDS-træning er mig uundværlig”

Jeg er 45 år og har været under Andrrew E. E. Mogensen’s beskyttende vinger siden 1988, og er nu blevet så afhængig af systemet Body SDS, at jeg meget nødig vil undvære det. Min krop kræver det! – Jeg er nødt til kort at fortælle, hvordan det startede:

Jeg er født med det, man kalder en Scheuerman, og har derfor lige fra jeg var barn, haft en meget dårlig holdning, og været udpræget rundrygget. Jeg har i hele min barndom gået til årlige lægeundersøgelser samt til gymnastik og svømning på Ortopædisk Hospital, men uden større resultat. Jeg havde så affundet mig med mit handicap og prøvede at ignorere det, indtil jeg begyndte at få regelmæssige hold i ryggen, grundet den dårlige holdning.

Jeg konsulterede Andrrew E. E. Mogensen, og blev efter længere tids mobiliserende ledbevægelser ikke alene fri for mine smerter, men jeg er også blevet rettet ud, så jeg nu er i stand til at holde mig oprejst, uden større besvær – så hvad den danske lægestand ikke var i stand til at klare, eller til at motivere mig til, kunne systemet Body SDS. Nu da jeg er kommet indenfor i systemet, finder jeg ud af, at det hele ikke kun omhandler det fysiske, men i allerhøjeste grad også det psykiske, hvor jeg nu bliver styrket, bl.a. i min tro på mig selv.

Den ugentlige træning i Body Self Development’s System er blevet uundværlig, både for at holde kroppen ved lige samt at forebygge og forhindre nye sygdomme i at komme til.

Oluf Hansen

Næste