Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Niels Anders Thorn - Body SDS holder min krop ved lige

Niels Anders Thorn

 ”Body SDS bygger ikke alene på en høj faglig ekspertise, men tager også udgangspunkt i en dyb menneskelig indsigt”

Gennem mit arbejde som skuespiller, har jeg, i min søgen efter at forstå de roller jeg har spillet, igen og igen oplevet, hvor tæt og ubrydeligt forbundet kroppen og den menneskelige psyke er. Der er ikke en følelse eller en tanke, som kroppen ikke samtidig, instinktivt, reagerer på. Denne forbindelse er hele kernen i mit arbejde som skuespiller. Jeg har igennem de sidste 12 år jævnligt arbejdet med Ole Kåre Føli/Andrrew E. E. Mogensen og deres Body SDS, og jeg har her fundet et system, eller en teknik, som, ikke alene behandler, men samtidig integrerer en forståelse for netop denne forbindelse.

Jeg har i det etablerede behandlersystem oplevet en afgrundsdyb kløft mellem disse to faktorer, krop og sind. Men selvom udviklingen går langsomt fremad, virker det som om, vi er på vej ind i en tid, hvor lægevidenskabens stivnede tankegang så småt er begyndt at åbne op og acceptere, måske ligefrem søge efter en forståelse for, præcis denne sammenhæng. Ole Kåre Føli og Andrrew E. E. Mogensen er pionerer på deres felt.

De har udviklet et system som ganske naturligt bygger på denne bro. Som ikke alene bygger på høj faglig ekspertise, men samtidig tager udgangspunkt i en dyb menneskelig indsigt. For mig er Body SDS ikke alene en hjælp til at holde min krop vedlige, forebygge og modarbejde de stresssituationer, mit arbejde udsætter mig for, men også et uvurderligt redskab i mit daglige arbejde som skuespiller. Jeg giver dem hermed mine varmeste anbefalinger.

Niels Anders Thorn

Næste