Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Forebyggelse af sygdomme og skavanker

”Body SDS er et fantastisk redskab til at forebygge sygdomme med”

At stå på en scene er et meget fysisk krævende job, der kan være en hård belastning for fx ryggen. I 1984 havde jeg så mange smerter og spændinger i min ryg, at det var svært for mig at gennemføre de daglige prøver på 4-6 timer.

Jeg svømmede, købte en rygvenlig seng, gik til fysioterapeut, men intet synes at hjælpe, indtil jeg blev anbefalet at gå til Ole Kåre Føli. I løbet af forbløffende kort tid, fik han bygget min ryg op og smerterne forsvandt. Jeg har siden kunnet klare mig med en halvårlig behandling og har meget sjældent problemer med ryggen.

Ud over det meget konkrete rygproblem er det uundværligt for mig at få åbnet for energier i min krop og renset systemet – Ole Kåre Føli og Body SDS er en enestående og enkel måde at få genoprettet balancerne på. Vi lever i en meget stresset verden, folk er ikke vant til at lytte til de signaler kroppen giver. Body SDS er et fantastisk redskab til at forebygge sygdomme og skavanker med – sygdomme, der i mange tilfælde ville komme til at koste samfundet dyrt.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Body SDS.

Vibeke Hastrup, skuespillerinde og coach

Næste