Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Pia Markussen, 44 år.

HVORFOR VALGTE DU BODY SDS-UDDANNELSEN?

Det gjorde jeg, fordi min tvillingesøster blev ramt af to diskusprolapser i nakken, og hun var igennem både fysioterapeuter og kiropraktorer uden resultater. Så var hun faktisk hos en Body SDS´er, og han fik styr på mange af hendes problemer med nakken. Så måtte jeg se systemet an, så jeg meldte mig til en informationsdag. Her var jeg heldig at blive udtrukket til en behandling af Andrrew E. E. Mogensen, Body SDS´ ene grundlægger. Det var meget heftigt, og jeg har aldrig prøvet noget lignende, det var en vildt lækker, fed følelse at få. Det var som om, at min krop gennemstrømmede af energi, og den blev meget lettere, og mange af de spændinger, jeg har kæmpet med, de var bare væk. Så det var jeg nødt til at sætte mig ind i, og hvis jeg kunne give noget af dette videre til andre, ville det være fantastisk spændende arbejde.

HVAD LAVEDE DU TIL DAGLIG UDOVER AT UDDANNE DIG TIL KROPSTERAPEUT?

Jeg er uddannet i den sundhedsvidenskabelig verden, jeg er ergoterapeut. Og det arbejdede jeg med ved siden af uddannelsen.

HVAD ER MEST GIVENDE FOR DIG VED UDDANNELSEN?

Det mest givende for mig er, at det er en lidt mere abstrakt og rummelig verden, end jeg har været vant til. Det har udvidet min horisont enormt. Den holistiske tilgang, Body SDS har, er helt unik. Mange andre behandlingsformer er også holistiske, men den her er mere ekstrem, og den fysiske og psykiske del går virkelig i symbiose.

HVORDAN VILLE DU BESKRIVE DIN EGEN UDVIKLING UNDER UDDANNELSESFORLØBET?

Jeg har måske været lidt for firkantet, lidt rigid på visse områder, og ift. den del af mig, føler jeg, jeg har rykket mig meget.

VILLE DU ANBEFALE UDDANNELSEN TIL ANDRE, OG HVORFOR?

Ja – Jeg ville sætte mig ned og have en fin samtale med vedkommende, som var interesseret i uddannelsen.

Pia Markussen

Pia Markussen

Næste