Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Body SDS massageskole – kropsterapeutuddannelse

Body SDS massageskole - kropsterapeutuddannelse

Body SDS’   vil for mange ses som en massageskole. Her tilbyder vi vores 3-årige kropsterapeutiske uddannelse, som er baseret på Body SDS metoder og teorier. Vi ser de uddannede kropsterapeuter udvikle teknikker og indføling, som ligger langt fra de traditionelle massageskoler.

På de tre år du går på skolen, lærer du at behandle det hele menneske. Du arbejder med hele kroppen ud fra sammenhænge mellem muskler, led og organer samt den menneskelige psyke.

Din undervisning hos Body SDS

Undervisningen spænder vidt. Du lærer:

  • Unikke behandlingsteknikker med udgangspunkt i pulsering med ledbevægelse
  • Effektiv stimulering af lymfesystem og kredsløb
  • Anatomi – læren om organ-, led- og muskellære
  • Psykologi og samtaleteknik
  • Kost og ernæring
  • Åndedrætsteknik
  • Body SDS’ eget grundtræningssystem
  • Body SDS Indføling og personlig udvikling (ikke konkrete fag men sker gradvist)

Undervisningen foregår som vekslen mellem teori og praktik Du har allerede fra 1. uddannelsesår egne klienter. Du får selvfølgelig supervision til dette. Men det vil give dig en fornemmelse for, hvordan et arbejdsliv som Body SDS kropsterapeut vil være.

Undervisningen foregår én fast dag om ugen, så du har mulighed for at arbejde ved siden af.

Lektioner på Body SDS’ uddannelse

På Body SDS’ 3-årige massageskole uddannes du med 1088 lektioner bag dig efter eksamen.

Du bliver undervist ca. 44 dage om året, fordelt på en fast ugedag og et par weekender. Typisk i tidsrummet mellem 9-16.

Herudover har du mulighed for tilvalgsfag i anatomi, der giver dig mulighed for at blive fritaget for at betale moms af dine behandlinger.

Læs meget mere om hvordan du kan tilbyde momsfri Body SDS behandlinger.

Body SDS indføling

Body SDS Indføling

En helt unik mulighed på vores massageskole er, at du gennem de 3 år udvikler det, vi kalder indføling. Indføling er evnen til at mærke andre og dermed bedre kunne hjælpe dem. Indføling er noget der tager lang tid at udvikle, så vi mener ikke, at mindre end 3 års uddannelse giver mening, når man ønsker at blive en dygtig behandler.

Indføling bliver gradvist udviklet i den øvrige undervisning, så du bliver i stand til at være nærværende og fornemme de mennesker du kommer til at behandler.

Personlig udvikling

Du kommer selv på en personlig rejse, fordi du gennemgår en udvikling under uddannelsesforløbet.

Den bedste måde at beskrive denne udvikling på er, at lade nuværende og tidligere elever fortælle, hvordan de beskriver egen udvikling under uddannelsesforløbet.

Første år var alt nyt og spændende. Det var et lærerigt år, og det gav en god grobund for den personlige udvikling, som for alvor tog fart på andet år. Andet år har kort sagt, skilt én ad, og henimod slutningen, bygget én sammen igen. Mine overbevisninger og mine værdier i særdeleshed. Det kan være en frustrerende periode, men jeg føler alligevel, at jeg er på rette vej. Lærerne har efter min mening, en afgørende rolle i hele dette forløb. De har så meget indsigt i, hvad der foregår i os allesammen. Og er utroligt gode til at støtte os i processen. Personlig udvikling er ikke let. Det er rigtig hårdt både i kroppen og psyken. Jeg synes, det er fascinerende, at det ikke sker tilfældigt her på uddannelsen. De sider af mig, der var blevet skubbet til side, overset eller undertrykket, har fået plads og fået lov til at udvikle sig med resten af mig”.

Mand, elev, 26 år

Jeg kan lave en lang liste over alt det gode, jeg har fået med takket være uddannelsen hos Body SDS. Det er kort sagt det bedste valg, jeg nogensinde har truffet for mig selv. Jeg valgte Body SDS i sin tid, da jeg vurderede, at uddannelsen her var den mest seriøse og gennemtænkte uddannelse på markedet. Forløbet har til fulde levet op til mine forventninger. Uddannelsen har været et frirum, hvor jeg kunne give slip på facaden og historien og bare være. Jeg har også fået en oplevelse af stor personlig power – eller empowerment. Jeg har nemlig lært at se værdien i mig selv – og ikke min titel, min indtægt eller nogle af alle de andre fjer, vi ofte pynter os med. Alt det har mistet sin betydning. Jeg har fundet en stor ro i mig selv og en stor tilfredsstillelse i at have gennemført uddannelsen – og det giver en kæmpe følelse af frihed“.

Kvinde, færdiguddannet, 50 år

For mig har uddannelsen været en fantastisk rejse. Jeg har opnået en meget bedre kontakt til min egen krop og har fundet ud af, både fysisk og psykisk, hvor jeg er stærk og hvor jeg bør styrke den mere. Jeg er sluppet af med mange af de skavanker, jeg havde pådraget mig ved forkert træning og ved at jeg engang ikke lyttede til hvad min krop prøvede at fortælle mig. Nu opdager jeg mange af de små tegn og kan tit finde grunden til dem, når jeg tænker mig om og kan derfor bedre handle på dem. Uddannelsen til Body SDS kropsterapeut har udviklet og styrket mig, og givet mig troen på at jeg fremover kan gøre en forskel både for mig selv, min familie og dem der kommer i min klinik. Jeg har ikke en eneste gang, på vej i toget fra Kolding til København tænkt “hold op hvor jeg ikke gider i dag. At tage uddannelsen, er noget at det bedste jeg har gjort for mig“.

Kvinde, elev, 44 år

Læs flere referencer fra nuværende og tidligere elever.

Din fremtid som færdiguddannet kropsterapeut uddannet ved Body SDS

  • Selvstændig kropsterapeut, alene eller i klinikfællesskab
  • Autoriseret Body SDS behandler

Mange vælger at blive selvstændige efter endt uddannelse. Her har du friheden til selv at planlægge dine arbejdsdage.

Klinikfællesskaber kan give dig kolleger at spare med, hvilket nogen foretrækker. Som autoriseret Body SDS behandler bliver du en del af et behandlerfællesskab, hvor du kan deltage på overbygningskurser, så du sikrer, at du fortsat videreudvikler dig og dine behandlinger.

Fællesskabet mellem autoriserede behandlere hos Body SDS løfter hinanden, hvor vi fokuserer på at fremme hinandens styrker og hjælpe hinanden. Samtidig har du som autoriseret Body SDS behandler mulighed for at blive oplært som underviser og undervise på Body SDS massageskole eller undervise på vores overbygningskurser. Du får også mulighed for at blive partner og starte egen skole.

Bliv præsenteret for mere Body SDS

Body SDS præsentationsaften

Har du brug for at høre mere om, hvad Body SDS er, så anbefaler vi, at du deltager på en infoaften, præsentationsaften eller 1-dags massagekursus.

Infoaftenen er gratis og er en 2 timers introduktion til behandlingsformen Body SDS.

Præsentationsaftenen er en præsentation af vores uddannelse og giver endnu større indsigt i Body SDS. Det koster et symbolsk beløb på 100,- at deltage på præsentationsaftenen. Du bruger på aftenen 3 ½ time, hvor du får en behandling at se på en frivillig i salen, og du får mulighed for at deltage i træning. På aftenen bliver du i det hele taget meget klogere på uddannelsen og hverdagen som kropsterapeut.

Massagekurset er et 1 dags kursus, hvor du får lov til selv at afprøve og mærke en række Body SDS teknikker. Kurset kan være en rigtig god ide, hvis du har brug for at teste af, om du har en kropsterapeut inden i dig.

Du finder oversigt over kommende infoaftener, præsentationsaftener og massagekurser.

Optagelse til Body SDS’ massageskole

Du skal bestå en optagelsesprøve for at kunne starte på Body SDS’ grunduddannelse. Prøven foregår ved at du tilmelder dig en præsentationsaften, hvor du udfører enkelte behandlings- og træningsteknikker. Terapeuter fra Body SDS i Parken vurderer her dine evner og muligheder – med særligt fokus på, om du kan holde til det fysisk og psykisk krævende job det er, at være professionel kropsterapeut.

Der er således ikke krav til anden uddannelse eller alder, for at du kan blive optaget på Body SDS’ kropsterapeutiske uddannelse.Du kan sende os en tilmeldelse til Body SDS’ kropsterapeutiske uddannelse enten før eller efter, du har udført optagelsesprøven.

Tilmeldelsesformularen finder du her.

RAB – Registreret Alternativ Behandler

Du har mulighed for at blive godkendt RAB-registreret behandler, når du er uddannet på Body SDS massageskole når du tager nogle supplerende anatomi/fysiologi samt sygdomslære-kurser. Bliver du godkent RAB-behandler er det et blåstempel på, at du er en seriøs, veluddannet behandler, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god praksis. Alle ansatte terapeuter hos Body SDS A/S og autoriserede Body SDS behandlere SKAL være registreret RAB-godkendte behandlere.

Læs mere om RAB.