Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Har din far været ekstra sød i år?

Nogen synes måske, fars dag er lidt for amerikansk og cheesy, andre er faste tilhængere. Er du i den ene eller den anden boldgade, kan man alligevel ikke modargumentere, at det i hvert fald altid er skønt at glæde én, man har kær. Her er 3 bud på, hvilke velværesgaver du kunne overraske din far med!

  1. Gavekort til Body SDS
    Et gavekort til Body SDS kan bruges til både kropsterapeutiske behandlinger, infrarødsauna og vores sundhedsprodukter. Body SDS-behandlinger går ind og afspænder og afstresser kroppen, støtter immunforsvaret og kroppens egne evner til at helbrede sig selv. Behandlingerne kan derfor både bruges til at rette op på eventuelle skavanker og belastninger og til vedligeholdelse af et godt helbred. Køb gavekortet HER.
  1. Motivationsbogen ”Styrke og Helbred”
    Inspirer din far med en ægte motivationsbog skrevet af Body SDS´ grundlægger og levefilosof Carsten Graff. Store emner som hvordan man forholder sig til sundhed, velvære, søvn, tilstedevær, ernæring, kost, træning, kærlighed og selvudvikling bliver taget op på en spændende og lærerig måde. Læs mere om bogen HER