Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Body SDS var min vej tilbage til kroppen

Interview med Ida Bentholm, elev på Body SDS uddannelsen

Solen er ved at stå op over Fælledparken, da Ida træder ind ad døren. Med friske røde kinder sætter hun sig i stolen overfor og smiler. Ida Bentholm er 29 år og tredjeårs-elev på Body SDS uddannelsen, og vi har fået lov til at sætte hende stævne for at få en indblik i hendes liv som elev på skolen. I denne artikel løfter Ida sløret for, hvordan hendes rejse har været. En rejse, som har givet hende ro i sjælen og en spændende fremtid at gå i møde.

HVORFOR VALGTE DU BODY SDS UDDANNELSEN?

Jeg var lige blevet færdig som fysioterapeut, men savnede den holistiske tilgang til kroppen og fokus på sammenhængen mellem krop og sind.

Jeg prøvede ved et tilfælde en Body SDS behandling, da jeg for ca. 5 år siden gik hos en psykolog, der også var kropsterapeut. Terapeuten gjorde mig opmærksom på, at jeg manglede kontakt til kroppen og var meget i mit hoved. Body SDS behandlingerne var min vej tilbage til kroppen og afhjalp mange års stress, angst og indre uro.

Jeg havde lyst til på samme måde at hjælpe mennesker med at skabe kontakt til kroppen og bearbejde ophobede følelser. Samtidig ønskede jeg mere personlig udvikling, som uddannelsen i høj grad tilbyder. Jeg kom til præsentationsaften på uddannelsen, og efter den var jeg slet ikke i tvivl om, at det var det jeg skulle.

HVAD LAVER DU VED SIDEN AF STUDIET?

Jeg har faktisk været selvstændig behandler siden jeg begyndte på uddannelsen. Jeg arbejder i et holistisk sundhedshus i København. Her laver jeg Body SDS elevbehandlinger, fysioterapi, personlig- og holdtræning samt kostvejledning. Jeg er helt vanvittig glad for den frihed jeg har i mit liv, og den ro det giver mig, at arbejde med noget jeg virkelig elsker.

HVAD ER MEST GIVENDE FOR DIG VED UDDANNELSEN?

Det er virkelig svært at præcisere, for den giver mig mange forskellige ting. Fagligt føler jeg, her på sidste år af uddannelsen, at jeg har de kompetencer der skal til for at varetage andres sundhed. Det giver en kæmpe ro.  Derudover har den personlige udvikling været utrolig. Jeg har fundet en styrke og ro i mig selv, som jeg slet ikke troede jeg havde.

Jeg kan heller ikke udgå at nævne sammenholdet. Man kommer til at kende hinanden rigtig godt på holdet, og det bliver mennesker man deler mange ting med. Og så er der selvfølgelig de dygtige undervisere. De giver os både høj faglighed og deler ud af deres personlige erfaringer som terapeuter. Vi bliver virkelig klædt på til at udføre et professionelt arbejde – både som behandlere og trænere.

HVORDAN VILLE DU BESKRIVE DIN EGEN UDVIKLING UNDER UDDANNELSES FORLØBET?

Jeg får tit at vide af undervisere og medstuderende, at jeg har udviklet mig utrolig meget siden første dag. Og personligt oplever jeg en større kontakt til kroppen og mere indre ro. Jeg er blevet mere åben, mindre ”perfekt” og tør vise min sårbarhed og mine ”uperfekte” sider mere, hvilket giver så meget plads og frihed indeni mig. Jeg har fået større tro på mig selv ved at finde min rette hylde, hvor man ikke skal være en bestemt type behandler, men kan være den man er i sit arbejde.

 VIL DU ANBEFALE BODY SDS UDDANNELSEN TIL ANDRE?

Jeg ville anbefale den til alle. Især til mennesker der interesserer sig for selv-udvikling og mennesket som helhed. Hvis du sidder fast i dit nuværende arbejde, og ønsker at prøve noget nyt, er det aldrig for sent. Vi har elever på holdet på omkring de 60 år. Du får meget mere med end du kan forestille dig. Det lyder måske som en kliche, men man er ikke den samme efter de 3 år – man er meget mere.

 HVORDAN SER DIN FREMTID UD MED BODY SDS?

Jeg ser mig selv fortsætte som selvstændig behandler. På sigt er drømmen at starte mit eget sted sammen med nogle andre, hvor jeg gerne vil lave et koncept der både indeholder behandling, meditation, mindfulness og træning for krop og sind. Jeg brænder for at hjælpe stressramte og mennesker med psykiske udfordringer til at opnå et bedre liv.

Mens det begynder at strømme ind ad døren med Idas medstuderende, afslutter vi vores lille interview og ønsker Ida held og lykke med den forestående eksamen.

VIL DU VIDE MERE

Har du fået lyst til at høre mere om Body SDS uddannelsen er du velkommen til en af vores præsentationsaftener. Det er gratis men kræver tilmelding på: www.body-sds.dk/arrangementkalender  Du kan også komme og prøve kræfter med behandlingsformen på vores et-dags massagekursus, se hjemmeside for kurser nær dig.

Body SDS uddannelsen. En introdag step 1
Lotte som er lærer på uddannelsen anbefaler Body SDS uddannelsen
Body SDS uddannelsen. En introdag step 2
Keven, Body SDS: Jeg tog til en introaften om uddannelsen, og fandt ud af, at jeg kunne skifte karriere.
Body SDS uddannelsen. En introdag afslutning
Jacob siger Verdens bedste uddannelse. Tak for alt den viden jeg har modtaget igennem jer de sidste 3 år

FAKTA:

Body SDS
Er en anerkendt behandlingsmetode, udviklet af Andrrew E. E. Mogensen, til behandling af: kliniske sygdomme, sportsskader, forebyggelse af lidelser, vedligehold af en sund krop og optimering af fysiske og mentale præstationer.

Body SDS uddannelsen
Åbnede i 1995 og har siden uddannet landet dygtigste kropsterapeuter. Uddannelsen fokuserer på faglig kompetence og personlig udvikling. Uddannelsen er baseret på Body SDS´ metoder og teorier kombineret med anatomi-, fysiologi- og sygdomslære. Grundkernen i uddannelsen handler om, at lære at nå ind til årsagerne til problemerne.

SE OGSÅ VORES FILM OM UDDANNELSEN LIGE HER: