Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Body SDS vitaliserer og renser vandet

Vitaliseret vand optages hurtigere og lettere

Både smagen og kvaliteten af vandet fra hanen kan højnes med det rigtige filter og ved at vitalisere vandet. At højne kvaliteten af sit eget postevand er den mest miljøvenlige og billigste måde at få sundt og velsmagende drikkevand.

Body SDS har derfor valgt at udfase vand på flaske og tilbyde renset og vitaliseret postevand i stedet for.

Vitaliseret vand optages hurtigere og lettere

Vitaliseret vand optages hurtigere i kroppen, da vandets struktur er finere, bedre organiseret og mere energifyldt, og cellerne kan lettere optage næringsstofferne, der er opløst i vandet.

Vitaliseringsenheden sørger for at strukturen i vandet er mere optimal, så vandet får egenskaber som vand fra bjergkilder.

Smagsløgene genkender hurtigt vandets gavnlige struktur og derfor smager det bedre, blødere og rundere, og man får simpelthen lyst til at drikke mere af det.

Body SDS har valgt EWO Gourmet Puro, som filtrer mikroorganismer, tungmetaller og andre giftige stoffer fra vandet, men bevarer mineralerne.

Filteret presser alle vandpartiklerne forbi et kulfilter og ved denne proces fjerner filteret diverse partikler. Det er ikke et osmose anlæg som fjerner ALT, altså alle skadelige stoffer, men det fjerner en stor del. Det gode ved at det ikke fjerner alt er, at en del af mineralerne – som vi jo gerne vil have – bliver tilbage i vandet.

Hvordan kan filteret vide, hvad der er skadelige partikler og hvad der er gode mineraler, tænker du måske. Det er et spørgsmål om, hvad der går i forbindelse med kulfilteret og det gør netop tungmetaller, pestecider, chlorrester osv. Salte og mineraler går ikke på samme måde i forbindelse med kulfilteret og kan derfor slippe igennem.

Hjælper din tarm og styrker dit immunforsvar

Forskerne har konkluderet, at immunforsvaret bliver væsentligt styrket på en lang række parametre, når dyr og mennesker indtager vitaliseret vand.

Den rigtige mængde vitaliseret vand kan give en bedre fordøjelse og hjælpe dig til at få en mere balanceret tarmflora. Dette giver velvære og forbedret immunforsvar.

Ved planteforsøg har det vist sig at planterne bliver stærkere, når de har fået tilført vitaliseret vand. Planterne giver desuden større udbytte og har et bedre immunforsvar mod insekt og svampeangreb, når de får vitaliseret vand.

Drik rigeligt efter en Body SDS behandling

Vi anbefaler, at du i løbet af dagen efter en behandling drikker rigeligt med vand. Det støtter kroppens udrensning, som er aktiveret under behandlingen og mindsker evt. ubehag. Når affaldsstoffer frigives fra kroppen, kan det give kvalme og svimmelhed kort efter behandlingen.