Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Ét hop tættere på sundhed – Træning på en Bellicon minitrampolin

Vi er mange, som søger efter den perfekte måde at motionere på. Den træningsmetode, der passer præcis til ´MIG´ – og som er skræddersyet til min hverdag, mine behov, lyster og begrænsninger.

Men hvad er den perfekte løsning? Og findes den overhovedet?

Vi oplever, at manges definition på den perfekte omgang træning er meget forskellig.  Men de flestes overordnede kriterier er, at træningen skal være lettilgængelig, sjov og både styrke musklerne og forbedre konditionen.

Tanken bag Bellicons nye minitrampolin er at imødekomme folks generelle behov for en optimal træning: Trampolinen er så lille, at du sagtens kan opbevare den derhjemme – Træningen er sjov at udøve – og er en perfekt kombination af styrke- og konditionstræning.

I vores Body SDS-øjne er det vigtigste selvfølgelig, at træningen er sundhedsfremmende!

– Og der er bestemt mange sundhedsfremmende effekter ved træning på minitrampolinen.

Vi er nu et par stykker fra Body SDS, der har afprøvet minitrampolinen, og vi kan bestemt se trampolinens potentiale!

Kort fortalt stimulerer træningen på minitrampolinen både metabolismen, hjertesystemet og lymfecirkulationen.

Men for at gå lidt mere i detaljer, kan vi fortælle at Bellicons minitrampolin…

Giver bedre humør og mere energi


Trampolintræningen er kendt for at være både energigivende og afslappende på samme tid. På den måde giver den dig en friere fornemmelse i kroppen og smører sjælen og humøret. Derfor er trampolintræningen oplagt til at forebygge depression og stress på en sund måde.

På grund af de vedvarende muskelsammentrækninger under træningen, accelereres lymfevæsken 2,5 gang, hvilket øger udrensningen af affaldsstoffer i kroppen og får dig til at føle dig friskere.

Afhjælper rygsmerter, styrker ryg og afspænder krop


Hver tredje europæer lider af rygsmerter. Rygsmerter kan skyldes mange ting, både psykiske ubalancer men også manglende motion og svage og spændte nakke- , ryg- og mavemuskler.

Træning på trampolinen kan hjælpe med at opbygge en sund og stærk ryg, styrke musklerne og afhjælpe rygsmerter.

Styrker hjertet


Træning på minitrampolinen er også effektiv hjertekartræning.

Booster immunforsvar og forebygger sygdomme


Ved træning på minitrampolinen aktiveres produktionen af antistoffer – hvilket styrker immunforsvaret, og gør os mindre modtagelige over for sygdomme og allergier.

Stabiliserer din vægt


Træning på trampolinen forbedrer dit stofskifte og forbrænder fedt. Denne type træning aktiverer også dit tarmsystem og forkorter fordøjelsestiden.

Men hvorfor så lige Bellicons minitrampolin?


Det tyske selskab Bellicon har patent på nogle helt specielle tovringe, som er langt mindre belastende på dine led og knogler end jogging og andre minitrampoliner. Samtidig er fjedrene også lydløse, så du undgår at blive uvenner med naboen!

Vi kan varmt anbefale trampolintræningen, som vi mener, vil dække manges behov for en sjovere og lettere træningsmetode, som dertil er rigtig god for dit helbred.